Szerintetek nagyjából hogyan néz ki egy szép kislány (azaz gyerek nem egy nagyobb lány) ?
Figyelt kérdés
okt. 24. 14:26
1/4 Metionin válasza:
Viszonylag szimmetrikus arc, szép fogak, szép (nem ritka, ápolt) haj, átlagos vagy vékony testalkat. Hozzáillő frizura, ruhák, szemüveg ha kell. Utóbbiak ha nem megfelelőek, nagyon el tudnak csúfítani teljesen normális, helyes gyerekeket is.
2/4 gungasam válasza:
A fogaitól függetlenül lehet szép, mert a fogai változhatnak, cserélődnek és szabályozhatók. A szép kislány tiszta és meg van fésülködve, valamilyen gondozott lányos hajviselete van. Copf vagy lófarok, esetleg több copf vagy fonat. Egy szép kislány nem lehet dagi legfeljebb egy kicsit duci ha pubertás előtt van. Arányos arc és arányosan nyúlánk test szerintem a szép kislányé.
3/4 Metionin válasza:
#2. Én inkább az egészséges fogakra gondoltam, sok gyereknek nagyon rossz tejfogai vannak. Nekem is az volt, sokat ront az összképen. Az okés, hogy egy időben mindenki foghíjas meg furán állnak váltáskor a fogak.
4/4 anonim válasza:
Nem értem a kérdést.Van egy szép magyar mondás: minden tehénnek a maga borja a legszebb. a gyermeket mi neveljük, ha a belső a fontos akkor a külső is megszépül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!