Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Van egy Festina Swiss F20044/6...

Spartacus420 kérdése:

Van egy Festina Swiss F20044/6 karórám. Dátum állításánál mire kell figyelni? Igen van leírása de nem egyértelmű.

Figyelt kérdés

máj. 1. 07:49
 1/9 A kérdező kommentje:
Órajárással ellentétesen kell tekerni, azt írta az útmutató. De hiába tekertem, nem történt semmi. Viszont ha előre tekertem, sikerült. Ugye 31-e mutatott de 30 napos ez a hónap, most így átraktam 1-re. Rossz az útmutató? Ugye nem lesz ettől baja?
máj. 1. 08:12
 2/9 anonim ***** válasza:
Lehet csak te értelmezed rosszul. Arra figyelj csak hogy dátumváltás környékén(néhány szerkezet este 10 körül már elkezdődik) ne piszkáld. Amúgy ennyi.
máj. 1. 12:26
 3/9 anonim ***** válasza:

nemnemnem

az óraállítással állítódik be a dátum is. nekem van 2 darab régebbi mechanikus órám is.

automatikusan ahogy "telik az idő" tekered jobbra az óramutatóval a dátum is ugrál... csakhát igen... csomó idő beállítani teketni kell vagy 10 percig

csak óvatosan

azt hogy fordítva kell biztos jól olvastad?

máj. 1. 13:48
 4/9 anonim ***** válasza:

3

Ne legyél már buta. Kb minden 40 évnél fiatalabb órában van quickset dátumállítás tehát nem kell az órákat csavargatni általában első kihúzott koronapozíció a dátumállítás a második pedig az idő állítás és igen a legtöbb werknél visszafelé csavarod de nem mindegyiknél.

máj. 1. 14:10
 5/9 anonim ***** válasza:

hát az enyéimben nincsen

és példával adtam tanácsot, az ér a legtöbbet

egyébként jótanács ne kezd ócsárolással a tanácsot 4 eske.. mer akkor valaki vagy beszól.. és elindul egy értelmetlen vita ami senkit nem érdekel (nyilvános poszt) vagy les*arják amiket azután írsz. mint pl én most

máj. 2. 13:12
 6/9 anonim ***** válasza:

*alapvető társalgás szabály hogy nem húzod le a beszélgető partnered, pláne ha azt akarod hogy tovább hallgasson.

erénytelen és putri dolog.

máj. 2. 13:14
 7/9 anonim ***** válasza:

6

Az is hogy nem dumálunk olyan témába bele amiről fogalmunk sincs. Az hogy a te ezeréves vackaidban nincs quick-set date az a te nyomorod de ez semmiféle releváns informàcióval nem szolgál a kérdező számára.

máj. 2. 14:09
 8/9 anonim válasza:

Festina F20044/6 dátumállítás – egyszerűen és egyértelműen:

Ez egy egyszerűbb modell (nem kronográf), ezért a korona (a tekerő) általában két állásban működik:

Első állás (egyet húzd ki a koronát): Dátumállítás

Forgasd a koronát (általában az óramutató járásával megegyezően / clockwise) addig, amíg a kívánt dátum jelenik meg az ablakban.

Lassan, óvatosan tekerd, ne erőltesd.

Második állás (teljesen húzd ki): Időállítás (óra + perc)

Mire figyelj különösen a dátumnál?

Soha ne állítsd a dátumot este 8 és reggel 4 között! Ekkor zajlik a mechanikus dátumváltás, és könnyen megsérülhet a szerkezet.

Ha a dátum nem ugrik pontosan: Állítsd a dátumot eggyel korábbra, majd állítsd be az időt úgy, hogy éjfélkor (12 órakor) átugorjon a helyes dátumra.

Forgatás iránya: A legtöbb Festinánál clockwise (jobbra) növeli a dátumot, de ha fordítva működik, akkor ellenkező irányba tekerd.

máj. 30. 04:06
 9/9 anonim ***** válasza:

üdv 8, szépen leírtad azt amit én 1 sorban.

Soha ne állítsd a dátumot este 8 és reggel 4 között! Ekkor zajlik a mechanikus dátumváltás, és könnyen megsérülhet a szerkezet.

ezt honnan tudod? órás vagy?

én nem tudtam.

máj. 30. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

A gyémánt alakú arcot mi különbözteti meg nőknél egyértelműen a szív és a szögletes arcformától?

A szemléltető ábrák pontossága, körvonalazása a rajzolótól függ, rendes leírásokat meg nem igen találok.

Valaki, aki lehetőleg már járt Ausztriában, Vösendorfban, a Shopping City Südben, tudja e hogy az ünnepi nyitvatartásuk hogy lesz? Az oldalukon nem...

December 18-án (vasárnap) mennék egy nagyobb csoporttal ki, amennyiben nyitva lenne. De csak az éttermeket tüntették fel, hogy azok nyitva lesznek.

Hogy tudok a Lightinthebox oldalról rendelni?

A fizetés sem egyértelmű, bankkártya nélkül nem lehet?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!