14 évesen normális a 70/A-s mellméret?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Ahogy írtam 173 cm vagyok és 52 kg de ebből egy csepp zsír sincs inkább izom és a kérdésem az lenne, hogy 16 vagyok és egyészen pici melleim vannak persze szép formás meg minden de nagyon pici nem mintha zavarna mert versenyszerűen sportolok de fog ez még nőni ?? 14...
Utálom, ha engem néznek az emberek, nem szeretek tükörbe nézni, rosszul érzem magam, ha pl. a buszon én szállok fel elsőnek, és akkor mindenki engem néz. Kellemetlen az is, ha dicsérnek, mert akkor megint a kinézetem kerül a középpontba. Szörnyű emiatt a testtartásom...
Fiúk, ez a mellméret nem túl nagy?
Ha igen légyszíves írd le hol! Ha csak te tudod, akkor azt írd le kérlek!
16 éves vagyok 75/b-s melleim vannak. Melltartóban nem gáz, de anélkül... általában duzzadtak a mellbimbóim, csak akkor szépek a melleim, ha fázok. Ez el fog múlni idővel vagy is rondák maradnak? Valaki tudna nekem segíteni? tanácstalan vagyok..
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!