Mi a stílusa ennek a TETOVÁLÁSnak?
Figyelt kérdés
Amint a képen is látható, ez egy szöveg. A kérdésem az lenne, hogy milyen betűtípus, vagy csak valakinek a képzeletszüleménye? És mi van oda írva? mert én nem veszem ki!2011. nov. 25. 19:52
2/2 anonim 

válasza:

válasza:Hindi írás, ha jól tudom. Nem beszélem a nyelvet, gondolom a szöveg is azon van.
Kapcsolódó kérdések:
Korona tetoválásnak milyen jelentése van?
Szerintetek egy lánynak ez szép lehet?
Mi a jelentése ennek a tetoválásnak?
Én valami olyat szeretnék, ami a párommal való örök szerelmet jelképezi, de jó lenne valami ilyen formában, amit "csak mi ketten" értünk. Ill. azt sem igazán tudom még, hogy hová, azon gondolkodtam, hogy a tarkómra, de nem tudom, hogy ez ott jól mutat-e. És...
Valami ötlet tetoválásnak ebben az esetben?
Mindenféleképpen olyasmit szeretnék, ami a szüleimmel kapcsolatos, ami rájuk emlékeztet, de egyelőre nincs ötletem.Azért gondoltam erre, mert nem szeretnék mindenféle kanjit, vagy esetleg más értelmetlen dolgot magamra varratni, hanem aminek értelme/lényege is van....
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!