Ezek közül melyik műköröm tetszik a leginkább?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:a 4-es tetszik, de az a hegyes korom[?!!]
ki nem állhatom az olyat...túl eroltetett[18/L]

válasza:

válasza:Ha a formáját érintően is kell válaszolni, akkor egyik se.
Ha az elkészítésére, akkor a 2. és az 5.
Ha a díszítésre, akkor nekem egyértelműen a 3.kéz gyűrűs ujjai tetszenek, nagyon jók azok a kövek.
Összességében mind nagyon giccses, és hordhatatlan... bocsesz.

válasza:Köszönöm az eddigi válaszokat!
Nos, kinek-mi tetszik... nekem most is hegyes körmöm van, de nem olyan hosszú mint az 5. A képekből szerintem egyértelműen kiderült, hogy a forma adott és inkább arra lennék kíváncsi melyik minta jön be nektek.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Mennyire megbízható ez a márka?
Mert nem szeretnék műkörmöshöz menni!
Szóval az egyik körmöm "levált". Viszont az eleje úgymond annyira hozzátapadt saját körmömhöz, hogy azzal együtt akar lejönni. Van valami módszer hogy is szedhetném le? Aceton Vagy valami más tipp? A körömvágó csipesz nem vágja, mert vastag.
Ha szépen van megcsinálva, teljesen olyanra, mint a zselés, vagy ilyenek... Körömnövesztés céljából(tehát csak addig), utána ha megnő, akkor marad a sima köröm...
mert most kb 1-2 mm-es és holnap után megyek! előre is köszi
szeretnék műkörmöt,ugyanis a körmeim állandóan letörnek,nem szépek.nem akarok feltűnőt. viszont nem tudom milyen illene a kezemhez:eléggé fiús kezem van. melyik az a forma ami finomítana rajta? esetleg ha tudtok képeket is szívesen fogadok:)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!