Mennyibe kerül egy mondat tetováltatása?
Figyelt kérdés
Olyan 8-10 szavas lenne, kis betűméret.2012. ápr. 6. 19:07
1/1 anonim 

válasza:

válasza:Írj a kiválasztott tetoválódnak PONTOS infokkal és ő meg tudja mondani. Mi nem, mindenki más áron dolgozik..
Kapcsolódó kérdések:
Mit jelent ez az olasz mondat?
Egy olasz Facebook oldalon egy pasi modell fotója alatt szerepel az alábbi leírás, hálás lennék ha valaki le tudná fordítani. SARA' L'EFFETTO DELL'ORA LEGALE MA OGGI MI SENTO COSI'
Van-e különbség e két egyszerű angol mondat jelentése között?
1. Here is the dictionary, which I saved for you. 2. Here is the dictionary that I saved for you. 1=2?
üdv! Egy Biblia idézetet szeretnék magamra tetováltatni, mely kb.4-5 mondat az alkaromra kígyószerűen körbefonva az alkaromat. Írnátok nekem...
kérlek titeket, ha gondoljátok írjatok.
Mit jelent ez a mondat a nyakláncomon?
"I understand the world only you" Na most én mondhatni tudok angolul,de most ez vagy nagyon szlenges vagy nem tudom,de nem egészen tudom értelmezni, mintha hiányos mondat lenne. Szóval mit jelent?
Mit jelent ez a mondat? (lent)
A fűző nem kosaras, de rendelkezik kialakított mellrésszel.Vagyis hordhatom melltartó nélkül is? Tud nélküle olyan melleket csinálni mint a képen pl?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!