Arányosak a méreteim?
mell 88cm
csípő: 66cm
derék:83cm
magasság:171cm
és 55-56kg..:)
NEM UNJÁTOK MÉG EZEKET A KIB*SZOTT "JAAAJ ARÁNYOSAK A MÉRTEIIIM?" KÉRDÉSEKET????
KURV* UNALMAS!!!
ÁLLJ TÜKÖR ELÉ MEZTELENÜL AZTÁN DÖNTSD EL!!
KI NEM SZ*RJA LE H H NÉZEL KI?? ÚGYSINCS ITT KÉP!!
szerintem abszolút.
nem tudom, hány éves lehetsz, de szerintem még fog szélesedni a csípőd min. 2 centit, kiindulva a derékbőségedből (persze, ha nem vagy duci). a modellalkatú felnőtteknél szokott az lenni, hogy a magasságuk fele +/- 1-2 centi a csípőjük. mondjuk szerintem a modellalkat a legszebb.
első vagyok.
jaaaj vki nem támad...ugyanmár.szánalmas.naponta legalább 6ugyanilyen kérdést írnak ki.rohadtul unom már.pláne így látatlanban mki mondja meg h milyen...am is..vki szerint vagy jó,vagy nem...most azt hitted h majd mki elájul vagy mi?
nevetséges komolyan mondom.
előzőhöz:
én ugyan nem vagyok modellalkat, de majdnem! 167 centi vagyok és 57 kiló. mert nehéz csontozatú vagyok, de nem úgy, hogy vastagok a csontjaim, egyáltalán nem, csak sűrűek. és az a jó, ha valakinek minél erősebbek a csontjai, ha tele vanna kalciummal. Anyukám annak idején 54 kiló volt, ugyanilyen magas mint én, mégis husibb volt, látszik a fotókon. mert ő gyengébb csontozatú. tehát ebből nem lehet lemérni.
persze nincs nádszáldereka arányaiban, de ettől még nagyon szép ez az alkat is, hiszen ilyen csípőbőséghez vékony lábak társulnak.
a csípőt derekat valóban felcseréltem.. elnézést..
köszönöm a válaszokat.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!