Magyarként lehetnék sikeres beuty guru? 16/L
Nagyon-nagyon szeretnék YouTube-on sikeres beuty guru lenni, komolyan, ez minden vágyam! :)) Szerintetek ez magyarként sikerülhetne? Tudom, hogy sok pénz kell hozzá, valamint idő, és persze jól kell beszélnem angolul. Meg egy nagyon jó minőségű felvételeket készítő kamerát is be akarok szerezni. Meg ugye rengeteg smink, ruha és hajápolószerek. Szerintetek ezeken kívül még ki kell? Szerintem kéne valami plusz, amitől érdekes lehetnék, mert ugye rengetegen csinálnak ilyen videókat, kéne valami, amitől különleges lennék. Szerintetek sikerülhet? Van valami tanácsotok? Nagyon hálás lennék. :)))
16/L
Aki nem tudná, annak írom, hogy a beauty guruk a YouTube-on csinálnak mindenféle sminkkel, öltözködéssel és frizurával kapcsolatos videókat. Ő a példaképem, nagyon jó videókat csinál: http://www.youtube.com/user/macbarbie07?feature=results_main
Az a baj ezzel hogy rengeteg ilyen van már.... különleges dolgokat nem nagyon lehet kitalálni mert ezzekkel kapcsolatba rengeteg mindent lehet találni a neten. sok külföldi és magyar lányok is rakosgatják youtube-ra a videóikat nem nagyon tűnnél ki közülük.
De sok szerencsét hozzá, ezzel nem akarom elvenni a kedved! Ha te örömödet leled ebbe akkor csináld, biztos lesznek olyanok akiknek tetszeni fog és rengeteg kritikát is kapsz majd! Hajrá :)
Én is nagyon szeretem ezt a lányt:)
Amúgy kell hozzá egy bizonyos kisugárzás és a beszédhang is nagyon fontos,bár én szoktam ilyen magyar gurukat is nézni youtubon és van akinek hiába jók a videói ha egyszerűen irritáló a videón a hangja.
Szóval amit fontosnak találok az a beszéd,szép tisztán,artikulálva érthetően beszélj,gyakorolj a kamera elé,ne a földet bámuld hanem nézz a kamerába és ne olyan videót csinálj amiből már 5ezer db.
Sok sikert:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!