Honnan van mindenkinek Rossmann -10% kuponja?

válasza:Nemár, hogy mindenki nagyobb tereken jár, ahol osztogatják, csak én ülök egész nap itthon!?
Anyámat kérdezzem... ohhh, ok. Hogy nem jutott ez nekem eszembe. Mindjárt írok is neki fészbúkon, remélem megnézi ma. O_o

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Müller? Rossmann?
Melyik üzlet termékeit használjátok? melyik a leg pénztárca barátabb? hol nagyobb a kínálat?
lehet ezzel valamit kezdeni? hiába hordok melltartót, mert abban is nagyon látszik... :( komolyan, már nem merek kivágott felsőt sem felvenni, nagyon zavar :( tudom, hogy hülye kérdés, és úgyse, de ezt TBre meg lehet műttetni? sajnos pénzem nincs rá, de nagyon...
Vagy már csak a törzskártya és babakártya van?
Nekem igen, és úgy nézek ki, mintha kb 30 évvel idősebb lennék.. 14/l mindenkinek ilyen? ha nem, akkor ezt örökölni lehet? lehet tenni valamit ellene?
Szerbiai vagyok,és októberben megyünk Szegedre.Sokat hallottam már a Rossmann boltokról,úgy hogy eldöntöttem,hogy oda is elmennék szétnézni,esetleg vásárolni,tudtommal ott árulnak ilyen Essence terméket.Szóval a rossmann.hu oldalon az üzlet keresőre mentem,és...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!