Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csajok, ti milyen gyakran...

Csajok, ti milyen gyakran vesztek magatoknak valamit "csak úgy"?

Figyelt kérdés

Milyen gyakran fordul elő az, hogy épp nincs szükséged semmire, de azért veszel magadnak valamit (pl körömlakk, sál, parfüm, tusfürdő, és hasonló apróságok), csak úgy?

Mennyire normális ez?

Kort is lécci :)

2014. máj. 6. 13:43
 1/6 anonim ***** válasza:

Hetente kétszer is veszek valamit, vagy inkább rendelek neten. Nem feltétlenül olyasmit amire szükség van. Pl legutóbb egy parókát rendeltem... megtetszett, de hogy hova fogom felvenni azt nem tudom még. Előtte egy drága alapozót vettem, de van már itthon 4 másik is. Szeretek ilyesmiket vásárolni, szóval miért ne tenném?

28L

2014. máj. 6. 13:50
 2/6 anonim ***** válasza:
Apróságot hetente-2 hetente szoktam venni, pl: fülbevaló, hajcsat..stb. Havonta egyszer pedig meglepem magam valami nagyobb dologgal is (cipő, táska, ruha), amikor megjön a fizu. :) 30/N
2014. máj. 6. 13:54
 3/6 anonim ***** válasza:

Sajnos nekem nem telik apróságokra sem.

Glamur napokon vettem 3600 ftért táskàt. De napokig bűntudatom volt miatta. Körömlakkot nem viselek, sálat, csattot és egy korall színű szemfestéket szeretnék venni. De sajnálom rá a pénzt. Majd ha nagy leszek.

27N

2014. máj. 6. 14:00
 4/6 anonim ***** válasza:

heti 1-2 szer kb 1000ft értékben.

24/l

2014. máj. 6. 14:01
 5/6 anonim ***** válasza:

Kb kéthetente, nincs időm sűrűbben járni vásárolgatni. Ha lenne, akkor sűrűbben vennék :D

22L

2014. máj. 6. 14:12
 6/6 orsolyamaroon ***** válasza:

Azt, hogy nincs szükségem rá, nem mondanám. A termékek próbálgatása miatt van az, hogy hetente 2x, mert valami mindig kifogy itthon. PL hajlakk, ami 400 Ft. Alapozóm púderem nincs is itthon, tegnap már dezodorért kellett mennem, mert az sem volt. Abban az esetben, ha megfelelő krémeket találok, akkor 1 hónapig sem megyek a drogériák közelébe. Általában ősztől nyárig vásárolok be előre, hogy ne kelljen a nagy melegben menni.

De egy testápolót elhasználok 1 hónap alatt kb, tehát én szükségét érzem a vásárlásnak, hiszen pár száz forintokról van szó. Egyébként 2 db lakkom van jelenleg itthon, ebből az egyik fedőlakk. Parfümöm sincs, kapni se venni nem szoktam. Van 2 db sálam, egy vastagabb, meg egy vékonyabb.

Tusit is ritkán, szinte csak akkor, amikor fogyóban van, az a 2-3 darab ami van.

van 4 darab testápolóm, ezeknek egy része félig van, vagy majdnem üres.

Csak úgy, ritkán vásárolok, félévben egyszer, max 4000 Ft-ig.

Vadászok a kifutó és leárazott termékekre.

28N

2014. máj. 6. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!