Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Buliba ez milyen összeállítás...

Buliba ez milyen összeállítás lenne?

Figyelt kérdés

[link]

Házibuli. Sima cicanaci, egy bővebb felső és egy szintén visszafogott topánka.

Push-up melltartót szeretnék venni, mert még sosem volt rajtam, érdekel milyen lenne a "hatás".

Hajam kiengedve, smink gondosan elkészítve.

Vélemény? :)

2014. máj. 8. 09:50
 1/5 Imola Ágnes ***** válasza:
Nekem csak a cicanacival van gondom. Egy vagány farmer szerintem jobb lenne, akár rövidnadrág is...
2014. máj. 8. 10:08
 2/5 A kérdező kommentje:

Igen? Miért?

Amúgy a cicanacit azért gondoltam, mert azt sem hordok a hétköznapokban, és most ki szeretnék tenni magamért.

Plusz nincs is normális farmerom, mert mindegyikből kifogytam, és picit lógnak rajtam.. :S

2014. máj. 8. 10:20
 3/5 anonim ***** válasza:

sminket csak szolidan

cicanacit takarja valami, mert igénytelen, ha a segged látszik! hosszabb felső vagy szoknya.

2014. máj. 8. 10:36
 4/5 A kérdező kommentje:

Persze, a smink alatt azt értem hogy egy színezett hidratáló (mert hamar kipirosodik az arcom), korrektor (ha kell) és szempilla spirál. Semmi extra, csak azért mégis különlegesen szeretnék kinézni, nem úgy mint ahogyan már megszokták :)

Azért gondoltam ezt a felsőt. Mert ahogy a képen látom picit lazább esésű, szerintem pont takarná a fenekemet.

De köszi a tippeket!! :)

2014. máj. 8. 13:05
 5/5 anonim ***** válasza:
oks
2014. máj. 10. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!