100/85/100 mell/derék/csípő arány milyen?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Nem valami jó, habár arányos, de nem ideális. Túl széles a derék a csípőhöz képes: elvileg akkor jó, ha derékkerület-csípőkerület kisebb, mint 0,70. Persze aki hasra hízós alkat, az nem tud mit kezdeni ellene, illetve mégis, diétázni, sportolni kezd. A hasi elhízásra nagyon oda kell figyelni, mert több veszélyt rejt magában, mint a csípőtájéki elhízás, olvass utána.
Nekem 100-as csípőkerhez 70-71-es derekam van, ami még mindig vaskos sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
A kutatók szerint a fizikai szépség és vonzerő egyik meghatározó alkotóeleme a „megfelelő” csípő-derék arány: a 0,7 körüli csípő-derék aránnyal rendelkező nőket az indo-európai kultúrkörhöz tartozó férfiak magasabb eséllyel tartják vonzóbbnak. Nekem 0,69 :)
180 cm magas lány,ebből 103 cm a láb(csípőcsontig mérve).Mell-derék csípő: 91-73-92 cm. A comb a legvastagabb részén 54 cm. Hol számít nagyon soknak a méret?
Mell:81 Derék:68 Csípő:83. És amúgy 158cm vagyok.
168 cm vagyok, 47 kg Mellbőség:76 cm Derék:61 cm Csípő:88 cm
Most mértem le ezeket először és kiváncsi vagyok hogy ezek a méretek milyennek számítanak? :) Ja 24 éves vagyok, lány, 168 cm, és 60kg.
Mármint szerintetek... gondolom, hogy eltérőek a vélemények, csak érdekel, ti mit gondoltok. (És az arányra gondolok, nem arra, hogy a méretre mekkora.)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!