Szemöldök szedése gyorsabban?

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Elég ronda vékony a szemöldököm és szeretném a régit visszakapni.. Azt olvastam már vissza sem nő lehet hónapok alatt...30 vok.. Ricinust vettem,kenegetem vele... érdemes várni? A szálazott tetoválás alatt kinőne a szőr, mire mondjuk kikopik? 2-3 évig jók ezek állítólag.
Fiú vagyok, és a szemöldököm egy kicsit dús, de most érdekesen feljebb ment, ami már zavar, és ki szeretném szedni. Ha este megigazítóm, akkor hamar kinő majd újra? Nem borotválni akarom, hanem kiszedegetni normális határon belül. Előre is köszönöm!
Szóval az van, hogy ahogy szedtem ki a szemoldokomet a csipesszel, egy picit erosebben megcsíptem a szemoldok es a szem kozotti részen. Elkezdett vérezni. Ez tegnap tortént, és ma var van ott.(logikus :D) Na, szóval a kérdésem ez lenne: Nincs valamilyen cucc, ami...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!