Ebben az esetben mit tegyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Rettentő csúnyák a körmeim, sajnos évek óta próbálok velük valamit kezdeni, de sosem lesz jobb. Azon gondolkodtam, hogy valami egyszerűbb műköröm talán megoldaná, hogy ne kelljen minden nap néznem. Mit ajánlotok? Hova menjek műkörmöt csináltatni? Vagy jobb lenne a gél lakk? Sajnos nem vagyok jártas semennyire ebben a témában.2016. jún. 22. 17:16
1/2 anonim válasza:
Vannak vitaminok is amik a kormot is ápolják ha ez sem segít akkor szerintem nem rossz ötlet a műköröm sem, de ha nem vagy az a fajta akkor egy sima gel lak es sokat tud segíteni és szép lesz :)
Az hogy hova menj attól függ hol laksz, de manapság minden városba nem egy helyen eltudok készíttetni, nézz körbe kérdezd meg ismerősöket hogy kit ajánlana :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!