Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nőiesség terén lenne pár...

Nőiesség terén lenne pár kérdésem?

Figyelt kérdés
Jó,tehát a problémám: nem vagyok nőies. Egyáltalán. És nem tudom miért. Viszonylag sok fiút érdeklek, aranyosnak talál az emberek többsége, a méreteimmel nincs nagyobb probléma(89,62,88) , lányosan öltözködöm többnyire, törékeny alkat vagyok, alig sminkelem magam.....és mégsem érzem magam nőiesnek,és többen is megjegyezték. Mit tegyek??? Ha valaki hosszabban is beszélgetne velem,nagyon megköszönném! Főleg fiúk véleménye érdekel

2016. jún. 24. 21:08
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja és 17 éves vagyok. Csak a legfontosabbat hagytam ki kb. :'D
2016. jún. 24. 21:26
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia :) bár lány vagyok, de 17 éves, és ha szeretnél, szívesen beszélgetek veled :)
2016. jún. 24. 21:40
 3/4 anonim ***** válasza:
járj el rúdtáncolni :) igaz nem a legolcsóbb, de nagyon jó szórakozás, új barátokat szerezhetsz és nagyon nagy önbizalom+nőiesség fejlesztő hatása van
2016. jún. 24. 22:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia én is szívesen beszélgetek veled csak írj privit legjobb barátnőmnek is ez volt a problémája talán neked is tudok segíteni. :)
2016. jún. 26. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!