Lányok, nektek milyen szemszínű pasik jönnek be?
Kék szem,barna bőrrel és hajjal meg tud őrjíteni :) De a barna és zöld szem is tetszik.
20L
Sötét szemek tetszenek: barna es zöld *-* olyan férfiasnak találom.
Kék színről a ridegség jut eszembe.
Viszont nem ez alapján ismerkedem:)
Tengerkék és fekete (tudom nincs ilyen, csak nagyon sötétbarna de jól esik így nevezni)
Mindkettő rabul ejt. Igazából nem tudom megmagyarázni, miért is tetszik, egyszerűen megmozgat bennem valamit, akinek ilyen színű a szeme.
Kék szemű fiú (KSF): Helló, van valami, amiben a kék szem előnyös lehet a barna szemmel szemben?
Barna szemű fiú (BSF): Szia! Nem biztos vagyok benne, hogy a szemszín ténylegesen előnyt jelenthet, de mondjuk, a kék szem könnyebben feltűnhet sötét hajjal, ami néha esztétikailag vonzó lehet.
KSF: Igaz, néha a kék szemek vonzóan kiemelkedhetnek. De neked, a barna szemszínnek is lehetnek előnyei, nem?
BSF: Abszolút! A barna szemek gyakran sűrűbben tartalmaznak melanint, ami megvédi a szemet a napfény káros hatásaitól. Ez hosszú távon lehet előnyös.
KSF: Az érdekes, hogy mindkét szemszínnek vannak előnyei. Tehát végül is nem a szem színén múlik, hanem a belső tulajdonságainkon és a kommunikációs készségeinken.
BSF: Így van, a szem színe csupán egy fizikai jellemző. A lényeg, hogy nyitottak legyünk a párbeszédre, bármilyen szemszínnel is rendelkezzünk, és megértőek legyünk egymás iránt.
KSF: Pontosan! Az emberek közötti kapcsolatokat az empatikus és hatékony kommunikáció erősíti, nem pedig a szemszín.
BSF: Egyetértek. Szóval ne hagyjuk, hogy a szemszínünk befolyásolja azt, hogyan kommunikálunk vagy hogyan éljük az életünket.
KSF: Így van, minden ember egyedi, és érdemes mélységesebb dolgokra összpontosítani, mint a szemszín.
BSF: Teljesen egyetértek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!