Lányok! Szerintetek ki a legszebb? Vagyis nektek ki tetszik a leginkább az alábbiak közül?
Figyelt kérdés
1. Cara Delevingne
2. Margot Robbie
3. Rita Ora
4. Selena Gomez
5. Iggy Azalea
Kort és hogy miért ő :)
2016. jún. 28. 17:39
12/26 anonim válasza:
Selena Gomez
17/L, abszolút a kedvencem, olyan nőies, az arca is gyönyörű, bájos.
14/26 anonim válasza:
Margot Robbie egy klasszikus szépség, ő szerintem mindenkinek tetszik. De Cara Delavigne felülkerekedik rajta, neki ugyanis nagyon domináns és megfogó a karaktere, ami kisugárzik rajta, de nem is csoda, hiszen emiatt a karaktere miatt lehet a legjobban keresett modellek közt. Rita Ora arca különleges, de valamiért nem érzem azt, hogy ő lenne az abszolút szépség, annak ellenére, hogy tényleg csodaszép. Selena Gomez nekem sosem volt szimpatikus, sem az arca, sem a kisugárzása, vagy a stílusa. Iggy pedig méterekkel a ranglista végén kullog, neke egyáltalán nem tűnik szépnek. Azt mondanám, ha csak a külsőségeket nézzük, a legszebb Margot, de Cara nyer, mert ő valahogy olyan hipnotikusan gyönyörű.
15/26 anonim válasza:
Iggy és Rita, mert eszméletlenül dögösek. Imádom a stílusukat, ahogy mozognak, külön-külön és együtt is elég forró hangulaltot tudnak teremteni.
21/L
17/26 anonim válasza:
Nekem Iggynek az alakja és arca is nagyon tetszik,Cara meg egyszerűen gyönyörű. Amúgy nekem a személyes legszebb az Perrie Edwards
19/26 anonim válasza:
Szerintem Cara,mert ő olyan hogy egyszer látod és valahogy megfog/nem felejted el,és minden jól áll neki még a grimaszok is.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!