Miért történt ez a tágítómmal?
Figyelt kérdés
Lehet nem jól fogalmaztam mert nem a tágítómmal történt valami hanem magával a cimpámmal. Vasárnap beleraktam a 22 mm és fülembe a 24 mm és szilikon tágítómat. Elég nehezen ment bele de végül sikerült viszont nagyon fájt. Másnapra begyulladt feldagadt és gennyezett. Tegnap feltűnt hogy rosszul van benne a fülembe, ezen azt értem hogy a fülem belső része (nem az egész) kivan fordulva. Még ma is eléggé fáj, bedagadva annyira már nincs de gennyezik. Kivenni viszont még nem szeretném mivel nem akarom hogy össze menjen. Most fertőtlenítővel kenegetem és ma veszek tetrán kenőcsöt rá. Holnap tervezem vagy holnap után hogy kiveszem és normálisan belül is kezelgetem de utána vissza is rakom a tágítóm. Jó lesz így? Mit tudnék még vele csinálni? Mivel enyhíthetem a fájdalmat? Kérlek segítsetek. (Akinek nem tetszik ez a fültágító dolog annak nem kell válaszolnia ha csak annyit akar írni hogy milyen gusztustalan meg hogy mit fogok vele csinálni 20-30 év múlva, hidjétek el én átgondoltam ezeket nem kell aggódni, a fültágítós, tetkós nenikék és bácsikák szeretik azt ahogy kinéznek, én is szeretni fogom :) viszont ha tud segíteni nekem azt nagyon megköszönném)2016. jún. 29. 10:15
1/6 anonim válasza:
Gratulálok a füled 2mm szakadt de ne vedd ki mert be for nem ér sokat hogy kivulrol kenegeted már nagyon durván be van gyulladva a fuled ha nem akarod hogy komolyabb bajod legyen vedd ki a füledből.. és ugy kezeld..
2/6 A kérdező kommentje:
nem hinném hogy 2mm t szakadt volna mivel akkor vérezne és egyeltalán nem vérzik. attól félek hogy hogyha kiveszem és úgy kezelem akkor nem tudom vissza rakni
2016. jún. 29. 13:49
3/6 anonim válasza:
2 mm nagyobbat raktál bele szerinted mitortet .. majd ha ugy elfertőződik hogy az orvos se tud vele mit kezdeni majd akkor eroltesd hogy megérte h nem vetted ki..
4/6 A kérdező kommentje:
Jo akkor megprobalom kiszedni. Bocsanat de nagyon onfeju vagyok.. Igazabol mar probaltam de nem tudtam mert nagyon fajt de akkor megprobalok nem foglalkozni vele. Es ha utana vissza rakom (ha vissza tudom) akkor azt is fertotlenitsem meg be is tetran kenocsozzem vagy azt csak tisztitsam le a gennytol es fertotlenitsem?
2016. jún. 29. 14:19
5/6 A kérdező kommentje:
Jezusom. Megprobaltam kiszedni csak ugy lassan es ereztem egy kicseszett eros fajdalmat aztan megneztem es kiverzett a fulem. Letorolgettem a vert es raktam tetran kenocsot ra. Egy ideig biztos nem fogom tudni kiszedni a fulembol a tagesz pereme miatt. Varjak meg "nyulik" meg megszokja es aztan szedjem ki? Vsgy mit tudnek vele csinalni ha nem birom kiszedni de apolnom/kezelnem is kene?
2016. jún. 29. 17:36
6/6 anonim válasza:
Hát szerintem menj be az orvoshoz mert az hogy vérzik nagyon sulyos fertozes lehet tetran helyet meg folyékony betadin..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!