Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Kis fekete pontok a bőr alatt?

Kis fekete pontok a bőr alatt?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Szedem a szemöldököm és egy idő után ilyen kis fekete pontok jelennek meg a bőr alatt mint valami pattanás nem tudom mik lehetnek. Nem tudom mihez kezdhetnék vele, de nagyon zavar. A neten is nézegettem de nem találtam semmit hogy mi lehet és hogy van-e rá megoldás.

Esetleg valakinek van hasonló problémája? Bármilyen tanácsot meghallgatok.

2016. júl. 3. 08:25
 1/2 anonim ***** válasza:
A kis fekete pontok a növekvő szőrszálak. Ha a bőröd alatt maradnak, akkor benőtt szőrszálak, steril tűvel piszkáld ki őket (ha hosszabbak, ha még tenyleg csak pötty szerűek, várj, nekem maguktól elo szoktak bukkanni).
2016. júl. 3. 08:48
 2/2 A kérdező kommentje:

Nem maradnak a bőr alatt, viszont nagyon gyorsan nőnek.

2-3 nap alatt sok van belőlük és éppen ezért a szemöldököm is 1-2 naponta szedem.

Ezeket a kis fekete pontokat ki szoktam nyomni mint egy pattanást (amit lehet), de gyorsan visszajönnek, és nem kopik a szőr (jó persze kopik kicsit, de nem jelentősen).

Valami megoldás ezeknek a megelőzésére van?

2016. júl. 3. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!