Ki számít nektek olyan nőnek akitől "hasraestek"?
Figyelt kérdés
sok olyat olvasok ezen az oldalon h egy gyönyörű nőre sokan azt írják h hát nem esek hasra tőled.
akkor kérlek mutass olyan képet akitől igen. kort és nemet is írj
2010. máj. 7. 16:50
3/10 anonim válasza:
4/10 anonim válasza:
Ha egy 200kg os nő átmegy valakin ,na attól tényleg hasra lehet esni... XD
6/10 anonim válasza:
Úristen hát én nem ilyenekre számítottam...
Ez a csaj pl. egy törpe és az alakja se jó [link] szerintem
aztán Lindsay Lohan egy utolsó drogos smink nélkül meg katasztrófa :S Nem is értelek titeket :S
7/10 anonim válasza:
atyaég 17:19-es :DDD
egyedül natalia oreiro a szép a belinkeltek közül.
bocs leírtam a véleményemet ,ezek a nők egyáltalán nem szépek az én női szememmel:),lindsay az egy drogos liba.
de amúgy ha te ezektől hasra esel:DD
8/10 anonim válasza:
A férfiaknak nem a tökély kell! Lindsaynek különleges feje van és vad, NÉHA kell nekik ez is. Hayden pedig lökött, szőke és picike, aranyosnak és belevalónak tűnik (tűneik mert nem ismerem:D), NÉHA ez is kell nekik. A férfiaknak nem egy tökéletesség kell, hanem változatosság egy emberen belül, néha aranyos néha meg vad. Erre minden nő képes elvileg:) Egy emberben sokminden rejtőzik akár belsőleg akár külsőleg:)
9/10 anonim válasza:
Te atya ég, személyes véleményt kértek. Akit te találsz szépnek az lehet nekem nem tetszene.
Amúgy Angelina Jolie.
10/10 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!