Fiuk ti mit borotváltok, honaj/melhas/fanszor?
Figyelt kérdés
En eddig csak lent borotváltam. De a melhasomon nagyon ngy, es idegesit. Szerintetek ciki ha leborotválom?
Lányok ti hogy vagytok ezzel, hogy az ciki ha egy fiu a honalját meg a melkhasát borotválja?
2017. máj. 6. 23:23
11/14 anonim válasza:
arc, hónalj, has, fanszőr ahol borotválom már évek óta, illetve nagyon ritkán higéniai okok miatt fenéknél is
23/F
13/14 anonim válasza:
az én párom borotválja a hónalját, mellkasát, viszont intim területen inkább fazonra hagyja :) arcán meg nem szeret borotválkozni, de jobban is áll neki, anélkül kisfiúsnak hat pedig 26 éves :)
25/L
14/14 anonim válasza:
Én a hónaljamat szoktam gyantáztatni, mert utálom ha hosszú és így gyantázva nagyon tetazik. (Férfi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!