Lányok! Titeket zavar ha egy fiú fogszabályzós?
dehogy zavar, nekem is van
egyébként ma már rengeteg ember hord
Én is az vagyok:)
Nekem hamarosan elvileg leveszik, de kicsit sajnálom:D
Már annyira megszoktam.
Jobb ha fiatalon csináltatsz. Később drágább is, meg hamarabb túl leszel rajta. A lányok pedig azt látják, hogy adsz magadra.
16l
Nekem is van , páromnak is volt.
Mikor megismerkedtünk neki volt csak. Eleinte furcsa volt, mert nyilván csók közben digyelni kellett, hogy ns szúrja a számat a szabályzó.
De semmi probléma nem volt vele.
Aztán, mikor nekem is lett fogszabályzóm,az sokkal rosszabb volt😂 Mindig attól féltem, hogy a gumijai beakadnak az én fogszabimba, de ilyen végül sose történt.😄
2 hónapja már nekem van csak, neki levették.:)
Szerintem egyáltalán nem ciki. Nekem is volt 21 hónapig. 2 hónapja vették le. Az igaz, hogy majd nem ehetsz akármit, nem haraphatsz meg hasonlók, de annyira nem gáz. Egy idő után majd megszokod és nem lesz vele problémád.:)
Nem hiszem, hogy egy lányt a fogszabályzód fog elrettenteni tőled. Ha levették, akkor meg olvadozni fognak a mosolyodtól.;) Kitartás.:)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!