Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok! Titeket zavar ha egy...

Lányok! Titeket zavar ha egy fiú fogszabályzós?

Figyelt kérdés
Bocsánat ha rossz kategóriába tettem :D! Most Augusztusban lesz fogszabályzóm elvileg. Mèg règebben (tavaly körül) a fogorvos azt mondta hogy annyira rossz a helyzet hogy a ki kell húzni kettő fogamat,ès hogy a fogszabályzó miatt nem fogok tudni rendesen enni meg nem fogom tudni becsukni teljesen a számat. Nem arra a fogszabályzóra kell gondolni ami úgy nèz ki hogy a fejemen van mèg egy bazinagy vas hanem csak a számban lesz. Az lenne a kèrdès hogy LÁNYOK titeket ez mennyire zavarna? Kizáró ok vagy elfogadnátok? Előre is köszi a normális válaszokat! 13F

2017. júl. 27. 21:32
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

dehogy zavar, nekem is van

egyébként ma már rengeteg ember hord

2017. júl. 27. 22:46
 12/19 anonim ***** válasza:
Miért lenne ciki? Tök természetes dolog szerintem... Olyan, mint a szemüveg. Az sem ciki. Normális. Nekem is lesz fogszabim és ilyen eszembe se jutott soha.
2017. júl. 27. 22:49
 13/19 anonim válasza:
Jaaj az annyira cuki❤ Nincs semmi baj és aki felfogja ,hogy mire való az szerintem gond nélkül elfogadja és még én örülnék neki ,hogy pl a barátomnak nem csálék a fogai -ellenben velem:(-
2017. júl. 28. 16:53
 14/19 anonim ***** válasza:

Én is az vagyok:)

Nekem hamarosan elvileg leveszik, de kicsit sajnálom:D

Már annyira megszoktam.

Jobb ha fiatalon csináltatsz. Később drágább is, meg hamarabb túl leszel rajta. A lányok pedig azt látják, hogy adsz magadra.

16l

2017. júl. 28. 22:40
 15/19 anonim válasza:

Nekem is van , páromnak is volt.

Mikor megismerkedtünk neki volt csak. Eleinte furcsa volt, mert nyilván csók közben digyelni kellett, hogy ns szúrja a számat a szabályzó.

De semmi probléma nem volt vele.

Aztán, mikor nekem is lett fogszabályzóm,az sokkal rosszabb volt😂 Mindig attól féltem, hogy a gumijai beakadnak az én fogszabimba, de ilyen végül sose történt.😄

2 hónapja már nekem van csak, neki levették.:)

2017. júl. 29. 06:54
 16/19 anonim válasza:

Szerintem egyáltalán nem ciki. Nekem is volt 21 hónapig. 2 hónapja vették le. Az igaz, hogy majd nem ehetsz akármit, nem haraphatsz meg hasonlók, de annyira nem gáz. Egy idő után majd megszokod és nem lesz vele problémád.:)

Nem hiszem, hogy egy lányt a fogszabályzód fog elrettenteni tőled. Ha levették, akkor meg olvadozni fognak a mosolyodtól.;) Kitartás.:)

15/L

2017. júl. 29. 15:50
 17/19 anonim válasza:
Egyáltalán nem zavaró. A barátomnak us fogszabályzója van, és nekem is lesz. Semmi vizet nem zavar, még csókolózásnál sem. Ne parázz miatta :)
2017. júl. 29. 16:43
 18/19 anonim válasza:
Baj ha tesz az egységes fogai ért?
2017. júl. 30. 00:31
 19/19 zizi8 válasza:
Nekem is van, igy nyilvan en jobban elfogadom, szerintem cuki :D 16L
2017. júl. 31. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!