Szerintetek szép ez a lány?
Figyelt kérdés
Szerintem a szépsége van egy Palvin Barbi szinten, és mégsem ismeri senki. Az Angelface-nél láttam:)
2014. ápr. 28. 07:11
12/23 anonim válasza:
Jujj, nem....
Ráadásul ez a feltúrt haj tovább növeli a testéhez képest amúgy is hatalmas fejét.
13/23 anonim válasza:
Hihetetlenül néz ki *-* nagyon különleges és szép :) Én Palvin Barbit is nagyon szépnek tartom, de ő üti :)
14/23 anonim válasza:
ez most miafallosz? akinek nem tetszik, azt felpontozzák, aki szerint szép, azt meg le :D
-szánalmasan gyerekes egy közösség ez
15/23 anonim válasza:
Szerintem a száján kívül nagyon szép
17/23 anonim válasza:
hubazeee, brutális :)))
18/23 anonim válasza:
Szerintem palvin barbi smink nélkül vállalhatatlanul csúnya, de néha sminkben is. Ez a lány meg olyan fura..
19/23 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! utolsó, más szemében a szálkát..:)
2014. ápr. 30. 23:16
20/23 anonim válasza:
Hogy egyesek mennyit tudnak kritizálni...mintha ők tökéletesek lennének,de gondolom ennek a lánynak a feléig se érnek fel. S mi van akkor,ha kicsi a melle?Akkor már hiba és nem lehet szép?Gusztustalan amit egyesek művelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!