Olx-en hirdetnek fotómodell munkákat, szerintetek azok valódiak? Nekem nagyon kamu gyanús az összes.
Írtam az egyiknek,hogy milyen fotó stúdió,vannak-e referenciái? Először nem válaszolt, írtam neki még egyszer,erre a következő válasz jött:
mi vagy te? kém?
aki komolyan szeretne modellkedni, az leírja a paramétereit, küld magáról 2-3 képet, és megadja a mobilszámát
ez a dolgok menete, rendje...
Ez a dolgok menete, rendje? :D:D
Vagy inkább az a dolgok menete rendje, hogy értelmes honlappal és referencia nélkül ő egy senki, nem pedig te a kém. :)
csak megsúgom hogy bookerek sokféleképpen keresnek modelleket...
van akit az utcán szólítanak le, de rengeteg médiában is hirdetnek.
aki komoly az kér natúr, smink nélküli képeket tőled és behív egy castingra. A castingon meg úgyis eldől hogy köttök-e szerződést vagy sem.
Pontosan ezt a választ írtam neki, hogy az a dolgok menete, rendje hogy legalább egy elérhetőséget megad (pl.honlap) mielőtt fényképeket és telefonszámot kéreget.
A reakciójával egyértelműen elárulta magát...nincs ott semmiféle valós munka,se honlap, se referencia... :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!