17 éves lánynak orrpiercing, mindkét fülébe 3mm fültágító gáz?
15 vagyok, és nekem is van orr piercingem.
a fültágitó az véleményem szerint, igen..:/ habár a korodhoz nemgáz,de én nem rakatnék.. Ha megunod, lógni fog a fülcimpád,és nehezebben fog benőni a lyuk. Egyik osztálytársamnak begyulladt a füle, minden baja volt... :/ kikellett h vegye,utána pedig lógot..nagyon roda volt. :s nagyonnemajánlom. a tetkó szerintem jó,de nagyon gondold meg!!
haha. már ez mind megvan? vagy csak most tervezed?
Orrpc szerintem már átlagos. 14 vagyok, osztálytársaimnak már év elején volt. Nekem akkor lett fültágítóm, 3mm-s /egy átlag fülbe való 1,6-2 mm-s/. Hidd el, azt senki se veszi észre.
Múlthét óta 8mm-s, szerintem már nevezhetem fültágítónak.
Orrpc-t is akarok. szerintem az sem gáz. nem cukipicipötty-re gondolok, karikára. Ugyanaz szájba.
Viszont tattoo-val várj:D ne csinálj divatból egyet. legyen jelentése az életedben, ne csak hirtelen fellángolás legyen.
Ha pedig komoly akkor legyen annyi emberség benned hogy egy NORMÁLIS tetováló művészt kérj meg!
ÉS KÉRDÉSEDRE A VÁLASZOM: Egyáltalán nem gáz. De ne érdekeljen más véleménye :D tetszik? igen? hajrá, csak ne bánd meg /ezt a pc-kre mondom/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!