Tudtok lehetőség szerint Budapesten modell gimnáziumot?
Figyelt kérdés
Elérkezett az idő, hogy eldöntsem melyik gimnáziumba szeretnék menni. Én a modellkedést választottam, és a szüleim maximálisan támogatnak, egyetértenek. De mivel csak külföldön találtunk erre alkalmas gimnáziumot, lehet,hogy le kell mondjak a modellkedesről. Szóval a kérdés az, hogy valahol az országban, lehetőség szerint Budapesten, tudtok-e modell iskolákat? Én néztem már a neten, de csak divattervezői gimnáziumot találtam!2016. jún. 27. 16:08
1/2 anonim válasza:
Nincs ilyen gimnázium és a tanfolyamoktól sem lesz modell senkiből. Ha te modell akarsz lenni akkor csak 1-2 jó ügynökséghez kell elmenned és megmondják lehetsz-e... tökéletes modellalkat és karakteres arc kell hozzá. Nem iskola.
Magyarországon pedig megélni sem lehet belőle, szóval ne erre építsd az életed mert igen rossz életed lenne. Valami értelmeset tanulj.
2/2 anonim válasza:
Gimnaziumban modellkedest tanitani? Hogyne :'D. Azt ott tanulod meg folyamataban az evek alatt a castingokon, kisebb munkakon amivel aztan egy rakat szerencsevel lehetnek nagyobb munkaid is. Vagy sem. Elmesz egy nivos ugynokseghez es majd ok megmondjak hogy egyaltalan erdemes-e ilyesmiben gondolkodni. De egyre figyelj oda. A modellkedes ugrodeszka a kesobbiekhez, nem valasztott foglalkozas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!