Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Mit gondoltok, lehetne ez a...

Mit gondoltok, lehetne ez a lány modell?

Figyelt kérdés

A képeken egy barátnőm látható, sokszor hajtogatom menjen el modellkedni, mert gyönyörű, de szerinte nem elég szép hozzá. Ti mit gondoltok?

[link]

[link]

[link]

[link]

2016. júl. 4. 20:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Engem megfogott, Olyan kifinomult szép arca van,szép haja,jó alakja.
2016. júl. 7. 10:08
 12/15 anonim ***** válasza:
Háát, szép csaj az biztos, de semmi extra. Szóval nem csurog érte a nyálam, sok lányt ismerek aki jóval szebb nála. Persze ő is szép naa :) Csak nem annyira hogy el legyek ájulva.
2016. júl. 7. 23:49
 13/15 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon is van esélye. Ha szeretne modellkedni, mindenképp meg kéne próbálnia.
2016. júl. 12. 22:17
 14/15 anonim ***** válasza:
Ha az ott Érettségi bizonyítvány,sajnos már egy kicsit késő....13-16 év között kell elkezdeni. (Jobb esetben)
2016. júl. 25. 14:44
 15/15 Barna96 válasza:
Nem tudom az előttem levők mennyire vannak benne a szakmába, én voltam már pár fotózáson, castingon és az ilyen helyeken nem azt nézik, hogy a való életben, hogyan nézel ki, hanem, hogy a fotón hogy fogsz kinézni. Lehet tök átlagos arcod alapból, de ha a fotókon tudsz olyan fejet vágni, meg be tudsz állni úgy, hogy pár pillanatra Palvin Barbi legyél, akkor sima liba. Ugyanennek az ellenkezője is megvan, hogy aki a való életben gyönyörű, de egy fotózáson nem tud olyan fejet vágni, amit egy óriásplakáton el lehet várni egy modelltől, azt nem fogják továbbhívni a castingról. Remélem segítettem.
2016. júl. 30. 02:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!