Victoria Moda nadrág tapasztalatok?
Az érdekelne hogy hogyha vásároltatok onnan nadrágot akkor azt milyen méretben vettétek (36, 38 stb) és hogy milyen magasak vagytok hozzá, meddig ért a nadrág. (nem szeretném hogy amikor leülök akkor kb a vádlim közepéig felcsússzon)
Az oldalán sehol sem találom hogy milyen hosszú az adott mérethez a nadrág és én elég magas vagyok szóval így nem merem megrendelni hogy nem tudom hogy nem tudom elég hosszú lesz-e.
Köszi a válaszokat :)
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
204 cm vagyok, elég hosszú lábakkal. Sehol se találok magamra nagydrágot, farmert. Szűkített kellene, thomas jeans ben van de nem az a fazon ami tetszik. Rengeteg magas embert látok a városban olyan gatyákban amik jól néznek ki. Csináltatják vagy van ilyen direkt magas...
19 éves fiú vagyok. Polóban vagy ingbe menjek? Illetve rövidnadrágba ciki menni vagy hosszúba menjek?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!