Honnan tudom hogy pl egy koktél ruhát milyen eseményre kéne felvennem?

válasza:A ruha stílusától függ, de pl nyári esküvõre mint vendég, randira vacsorázni, táncolni, színházba, kiállítás megnyitóra, diplomaosztóra...
Mondjuk az is szempont mennyire kihívó.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Kezdésnek, nem lány vagyok fiú, crossdresser, egy erotikus témájú rendezvényre fogok menni. Tehát inkább szexi legyen mint alkalmi, de nem akarok hülyén kinézni sem, ezért kérdezem. Egy rózsaszín koktél ruhába megyek, harisnya, fehérnemű, fehér bolero szerű felső...
Szeretnék egy koktél ruhát venni, mert nagyon megtetszett.. 168 cm vagyok, 60 kg,75B a mellméretem, a derekam 73 cm a csipőm pedig 80cm. Mivel a magyar méreteket sem nagyon tudom mert H&M-ből jó az S méret, Sinsayből M kell szóval így ezért kérek itt segítséget....
A szalagavatómra kellene, de nem akarok varratni, hanem venni szeretnék. De nem tudom, hogy hol lehet ilyen ruhákat venni. Kérlek segítsetek, internetről nem akarok rendelni.
A belátható árat maximum 8000 forintnak gondolom.
Nagyon értelmesen megfogalmaztam a kérdést.:D Úgy értem, arra lennék kíváncsi, hogy az ilyen ruha alá lehet kapni speciális melltartót vagy valamit? Egyszerűen nem értem, hogy marad ott és nem is látszik át semmi. Az a ruha nem csúszkál?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!