Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Honnan tudom hogy pl egy...

Honnan tudom hogy pl egy koktél ruhát milyen eseményre kéne felvennem?

Figyelt kérdés
Esetleg nincs erről egy könyv, hogy az estélyi meg ehhez hasonló ruhákat hova kell felvenni? Mármint hova szokás.

2020. nov. 24. 15:06
 1/2 anonim ***** válasza:
80%

A ruha stílusától függ, de pl nyári esküvõre mint vendég, randira vacsorázni, táncolni, színházba, kiállítás megnyitóra, diplomaosztóra...

Mondjuk az is szempont mennyire kihívó.

2020. nov. 24. 15:38
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Görög Ibolya könyveit olvasd...

[link]

2020. nov. 24. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Koktél ruhához csizma?

Kezdésnek, nem lány vagyok fiú, crossdresser, egy erotikus témájú rendezvényre fogok menni. Tehát inkább szexi legyen mint alkalmi, de nem akarok hülyén kinézni sem, ezért kérdezem. Egy rózsaszín koktél ruhába megyek, harisnya, fehérnemű, fehér bolero szerű felső...

Mekkora méretű ruhát vegyek ebayről?

Szeretnék egy koktél ruhát venni, mert nagyon megtetszett.. 168 cm vagyok, 60 kg,75B a mellméretem, a derekam 73 cm a csipőm pedig 80cm. Mivel a magyar méreteket sem nagyon tudom mert H&M-ből jó az S méret, Sinsayből M kell szóval így ezért kérek itt segítséget....

Hol tudok venni koktélruhát?

A szalagavatómra kellene, de nem akarok varratni, hanem venni szeretnék. De nem tudom, hogy hol lehet ilyen ruhákat venni. Kérlek segítsetek, internetről nem akarok rendelni.

Hol tudnék báli/koktél ruhát venni belátható áron Budapesten?

A belátható árat maximum 8000 forintnak gondolom.

A sztárok hogy vesznek fel ilyen ruhát?

Nagyon értelmesen megfogalmaztam a kérdést.:D Úgy értem, arra lennék kíváncsi, hogy az ilyen ruha alá lehet kapni speciális melltartót vagy valamit? Egyszerűen nem értem, hogy marad ott és nem is látszik át semmi. Az a ruha nem csúszkál?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!