Mi volt a legkihívóbb ruha, amit felvettél utcára?
Figyelt kérdés
Mi az amit megmutatott a ruha? Mennyire néztek meg az emberek?2021. febr. 10. 10:06
1/15 anonim 

válasza:

Ezüst metál leggings. Eléggé megnéztek 😄
3/15 anonim 

válasza:

seggvillantós rövidnadrág
és kb 13 voltam :D elég gáz, azóta eszembe nem jutna olyat hordani
4/15 anonim 

válasza:

Fehér csípőnadrág, hasvillantós szűk top. ( kétezres évek eleje) A mentő rámszirénázott amikor elment mellettem. Akkor még csinos voltam. :D
Ma már nem vennék fel olyat. :)
5/15 anonim 

válasza:

A forrónaci Szeged főterén.
Üdv,
A Picsaember
6/15 anonim 

válasza:

picsanadrág, szinte minden nap ilyet hordtam (tini koromban) , kocsival visszatolattak ,meg idegenek fogták meg a seggem... De soha nem hordanék már ilyeneket...tök gáz voltam ahogy visszagondolok a régi énemre😣
7/15 anonim 

válasza:

nagyon rovid naci neccharisnyaval.
8/15 anonim 

válasza:

és akkor a válaszokat egyúttal belinkelhetjük a "miért van, hogy titokban tini csajokat bámul a pasim" kérdéshez is
9/15 Metionin 

válasza:

Sort neccharisnyával, bőrnadrág, fűző, hátán szaggatott pólók. De olyan tekintetben egyik sem (volt) kihívó, hogy kilógott volna belőle bármim, nincs is egyáltalán olyan cuccom ami feneket vagy mellet mutat. Hasat néha kirakok mérsékelt formában, amikor magas derekú nadrág van rajtam rövid pólóval de akkor sincs kint nagy felület.
10/15 anonim 

válasza:

Anno tiniként simán felvettem egészen sokat mutató, extrém szetteket
Pl Mini szoknya, szaggatott necc harisnya, az egyik lábamra combgarisnya is, hálós/csipke trombita ujjú felső, alatta vékony csipke bralett, ezek mellé brokát derék fűző, szögecses övek, csipke alakú nyaklánc, mindkét fülemben 6-6+ a köldökömben is 1 piercing, és Martens. Mindezt feketében
Mondanom sem kell eléggé megbámultak 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!