Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Műselyem vagy pamut/műszálas...

Műselyem vagy pamut/műszálas matrózblúzt válasszak gimibe?

Figyelt kérdés
Ősztől gimibe megyek, és kötelező a matrózblúz ünneplőnek. Szerintetek melyiket válasszam?

2021. aug. 18. 11:03
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém anyaga napszövet. Meg vagyok vele elégedve.
2021. aug. 18. 11:26
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Amelyik neked szimpatikusabb.

Azt vedd figyelembe, hogy télen és nyáron a tűző napon is fel kell venni.

Én például nem szeretem az átlátszó izzadós műszálas anyagokat.

2021. aug. 18. 13:27
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Az én matrózblúzom biztos, hogy nem pamut és nem is műselyem, mert szúr mint állat. Ráadásul a szabása miatt úgy néz ki mint egy krumpliszsák. És tényleg igaz az, hogy nyáron és télen is hordani kell. Nyáron folyton rámragad a pokoli meleg miatt, télen pedig majd megfagyok benne és még pulcsit sem lehet rá venni. Szerintem maradj annál ami neked a legjobb és a legkényelmesebb viselet.
2021. aug. 18. 18:18
 4/5 anonim ***** válasza:
28%

Tökmindegy, mert mindenhogyan szr lesz.

Nyáron meggyulladsz benne, télen hideg, és egyébként is, úgy áll, mint egy zsák :D

Aki kitalálta, az menjen a francba, meg az is, aki nem képes ezt értelmes anyagból legyártatni.

2021. aug. 20. 12:15
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Elég nagy kár, hogy szinte mindenhol rosszul szabják és rossz anyagból készítik. Meg lehetne csinálni korrekt módon is, normális szabással, kellemes anyagból.
2021. aug. 20. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

A műszálas boxeralsó állítólag büdösödik akkor a biciklis nadrágok miért nem?

Pedig azok is műszálasak mégis azokat előszeretettel hordják.

Elegáns(abb) vékony, műszálas, gyorsan száradó pólók?

Szóval itt a nyár, én meg izzadok, mint állat. Pamut póló nem nyerő, az olcsóbb műszálasok sem. Vannak Nike, Puma, Adidas futó pólóim, amik nagyon gyorsan száradnak és kényelmesek, csak ezeket túl sportos kinézetük miatt az utcán nem vállalnám fel. A decathlonnál...

Ha ezt a kabátot a műszálasnak való programon,30 fokon mosom az működik ugye, nem lesz baja?

Nem értem ezeket a kis piktogrammokat, általában bele szokott írva lenni egy szám, hogy hány fokon lehet mosni. Ez a pötty mit jelent? Szárítóba is be lehet tenni esetleg? Előre is köszi.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!