Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek ez eredeti CK alsó?

Szerintetek ez eredeti CK alsó?

Figyelt kérdés

Minap vettem 4 db alsót. Az anyaga elég jó, de nem tudom, hogy eredeti-e, mert meglepően nem annyira kényelmes. Volt már más fajta CK fecském, abból a drágább volt olyan, mintha rám öntötték volna, az olcsóbb (13.000/3db) abból is kényelmetlen volt, mert nincs benne elég hely elől.

Valaki vett már ilyet?

[link]

[link]

ma 14:20
 1/2 anonim ***** válasza:
Próbáld fel! Egyébként nem értem, miért vergödsz már hetek óta a különbözö alsók miatt, ez a hobbid?
ma 16:07
 2/2 A kérdező kommentje:
Te értelmes szövegértő ember. Szerinted honnan tudnám, hogy nem annyira kényelmes, ha nem próbáltam volna fel? Ha meg csak a pampogást akartad leírni, akkor kár is volt, mivel hónapok óta nem voltam fent itt, ezen a kérdésem kívül pedig öltözködés kat-ba egyetlen másik kérdést írtam ki, azt is a hétvégén
ma 17:19

További kérdések:

Miért olyan általános a tanga bikini?

Túl sokat mutat és olyan érzés, mintha mindenki azt nézné. Ennek ellenére rengeteg nő van ilyenben a strandon.

Emberek nem sülnek meg 40 fokban hosszú nadrágban?

Ma is láttam a városban járkálni csomó embert hosszú nadrágban. Hogy nem sülnek meg benne? Én se szeretem a rövidet, de eszembe nem jutna hosszút felvenni 35 fok felett.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!