Miért olyan általános a tanga bikini?

válasza:Szerintem nem általános. Most is és évekkel ezelőtt is, én mindig úgy láttam strandon, hogy az a ritka, ha valaki tangában van.
Egyébként akármiben vagy, úgy is meg fognak nézni.

válasza:Hol? Én mindenhol nagyi-bugyis lányokat látok?
És amugy téged ez miért zavar?
Amelyik férfi nem nézi meg a strandon a csajokat, az a csávókat nézi meg.
Miért kell ennyire küzdeni egy sok évezredes, evolúciós ösztön ellen?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Sokat dolgozom a testemen nem baj ha látják,nézik az eredményt. A tanga sokat mutat,ez a dolga.
És kényelmes is.

válasza:balatoni strandokon teljesen megszokott.
amúgy ezernyi oka lehet, hogy miért dönt valaki tanga mellett, pl. napozás, vagy kevésbé maradsz vizes alul, miután kijöttél a vízből, stb.

válasza:"Én valahogy szégyellősebb vagyok és nem szeretném a fenekemet mutogatni, meg hogy idegen, akár idősebb fószerok rám csorgassák a nyálukat!"
amúgy normál fazonú fürdőruhaalsóban is elég hangsúlyos és feltűnő egy női fenék, szóval azok a fószerek akkor is csorgatni fogják a nyálukat, ha nem tangát viselsz
További kérdések:
Minap vettem 4 db alsót. Az anyaga elég jó, de nem tudom, hogy eredeti-e, mert meglepően nem annyira kényelmes. Volt már más fajta CK fecském, abból a drágább volt olyan, mintha rám öntötték volna, az olcsóbb (13.000/3db) abból is kényelmetlen volt, mert nincs benne...
Ma is láttam a városban járkálni csomó embert hosszú nadrágban. Hogy nem sülnek meg benne? Én se szeretem a rövidet, de eszembe nem jutna hosszút felvenni 35 fok felett.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!