Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért olyan általános a tanga...

Miért olyan általános a tanga bikini?

Figyelt kérdés
Túl sokat mutat és olyan érzés, mintha mindenki azt nézné. Ennek ellenére rengeteg nő van ilyenben a strandon.
ma 08:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem nem általános. Most is és évekkel ezelőtt is, én mindig úgy láttam strandon, hogy az a ritka, ha valaki tangában van.

Egyébként akármiben vagy, úgy is meg fognak nézni.

ma 09:26
 2/11 anonim ***** válasza:
74%

Hol? Én mindenhol nagyi-bugyis lányokat látok?

És amugy téged ez miért zavar?

ma 09:48
 3/11 anonim válasza:
89%

Amelyik férfi nem nézi meg a strandon a csajokat, az a csávókat nézi meg.

Miért kell ennyire küzdeni egy sok évezredes, evolúciós ösztön ellen?

ma 10:26
 4/11 anonim ***** válasza:
71%
Amugyis megnezzük a nőket. A tanga jobb mert kevesebbet bìza piszkos fantáziára.
ma 10:32
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem kötelező ilyet hordani, mindenki eldönti, hogy szeretne-e ilyet hordani.
ma 10:39
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez kényelmes, ill. ebben néz ki sokkal jobban a fenekem. Nem zavar, ha megnéznek, de nem azért ezt veszem fel, hanem, ahogy írtam, a saját komfortérzetem miatt. Amúgy brazil tangáról van szó az én esetemben, és ebből is látok sokat, szóval, megszokott látvány, nem is értem, miért téma még mindig.
ma 13:12
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Szombaton voltam Balatonon, strandon. Nekem is feltűnt, hogy rengetegen hordanak tangás bikinit. Önmagában a tangával nincs semmi bajom. Hordom én is, fehérneműként! Én valahogy szégyellősebb vagyok és nem szeretném a fenekemet mutogatni, meg hogy idegen, akár idősebb fószerok rám csorgassák a nyálukat!
ma 13:23
 8/11 anonim ***** válasza:
0%

Sokat dolgozom a testemen nem baj ha látják,nézik az eredményt. A tanga sokat mutat,ez a dolga.

És kényelmes is.

ma 13:36
 9/11 anonim ***** válasza:

balatoni strandokon teljesen megszokott.

amúgy ezernyi oka lehet, hogy miért dönt valaki tanga mellett, pl. napozás, vagy kevésbé maradsz vizes alul, miután kijöttél a vízből, stb.

ma 15:01
 10/11 anonim ***** válasza:
58%

"Én valahogy szégyellősebb vagyok és nem szeretném a fenekemet mutogatni, meg hogy idegen, akár idősebb fószerok rám csorgassák a nyálukat!"

amúgy normál fazonú fürdőruhaalsóban is elég hangsúlyos és feltűnő egy női fenék, szóval azok a fószerek akkor is csorgatni fogják a nyálukat, ha nem tangát viselsz

ma 15:01
1 2

További kérdések:

Szerintetek ez eredeti CK alsó?

Minap vettem 4 db alsót. Az anyaga elég jó, de nem tudom, hogy eredeti-e, mert meglepően nem annyira kényelmes. Volt már más fajta CK fecském, abból a drágább volt olyan, mintha rám öntötték volna, az olcsóbb (13.000/3db) abból is kényelmetlen volt, mert nincs benne...

Emberek nem sülnek meg 40 fokban hosszú nadrágban?

Ma is láttam a városban járkálni csomó embert hosszú nadrágban. Hogy nem sülnek meg benne? Én se szeretem a rövidet, de eszembe nem jutna hosszút felvenni 35 fok felett.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!