Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tönkrement a szandálom....

Tönkrement a szandálom. Kézműves darab. Most nem tudom pótolni. Nem lenne ciki, ha mezítláb járnék addig mindenhova Pesten?

Figyelt kérdés
Cipőt nem fogok húzni ilyenkor, az olcsó, lábújjas papucsokat pedig nem szoktam meg, csak otthonra van egy pár. Férfiként kérdezem.

ma 15:27
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Elég ciki is lenne, de emellett képzeld el, mi minden ragadna a talpadra az utcákon - szóval nagyon proli ötlet
ma 15:59
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ciki nem lenne, de egészséges lábad se sokáig.
ma 16:31
 3/5 Metionin ***** válasza:
100%
Nem a ciki, hanem nézz már körül hogy néz ki az utca. Ha sokat kell gyalogolnom, még a sima szandált is meggondolom annyi üvegszilánk meg szar van mindenhol. Ugorj be egy decathlonba és vegyél egy kényelmes pótszandált amíg pótolni tudod ami tönkrement. Amúgy sem árt ha van tartalék, legalábbis nekem mindig tök random esnek szét.
ma 16:56
 4/5 RicsesHús válasza:
Kutya-és csövessz@rba, hányásba, és szilánk lépsz, és ez csak az első 10 méter... plusz a forró aszfalton sz@rrá ég a lábad
ma 19:03
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen kamu kérdés, mezítlábazni akarsz eleve, csak kitaláltál hozzá egy háttérsztorit, hogy jobban védhető legyen.

ui: ha cipő miatt kapsz hőgutát, akkor kezeltesd magad, mert valami nagyon nincs rendben veled.

ma 20:25

További kérdések:

Miért a kövér vagy öreg férfiak járnak flip-flopban vagy más papucsban? Fiatal vékony vagy izmos lábú helyes srácok, férfiak pedig (már) nem?

Azzal kezdeném, hogy nem vagyok lábfétises. De mondjuk 5 éve rengeteg modernül öltöző férfi vett fel nyáron flip-flopot vagy 2-3 éve fehér papucsokat. (Nem otthoni igénytelen, hanem divatost.) Vékony, sportos jó megjelenésű fiúk, férfiak. Most meg öregek vagy...

Milyen ruhában illik nyelvvizsgára menni?

Szombaton teszek német B2 nyelvvizsgát. Szerintetek mit vegyek fel? Ünneplőben illik menni vagy mehetek hétköznapi ruhában?

Ilyenkor mit csinaljak?

Vinteden letiltottak a fiokomat viszont van egy eladott termekem amit meg nem adtam fel. ha feladom ugyanugy megkapom a penzt?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!