Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért a kövér vagy öreg...

Miért a kövér vagy öreg férfiak járnak flip-flopban vagy más papucsban? Fiatal vékony vagy izmos lábú helyes srácok, férfiak pedig (már) nem?

Figyelt kérdés

Azzal kezdeném, hogy nem vagyok lábfétises.

De mondjuk 5 éve rengeteg modernül öltöző férfi vett fel nyáron flip-flopot vagy 2-3 éve fehér papucsokat. (Nem otthoni igénytelen, hanem divatost.)

Vékony, sportos jó megjelenésű fiúk, férfiak.

Most meg öregek vagy ha nem öregek akkor kövér nagy darab fiatal férfiakon látom.

Az meg főleg gusztustalan, hogy akinek ronda a lába úgy van vele, hogy hagy látszódjon.

(Kövér a súlya miatt széttaposta vagy mit tudom én miért ronda, látszik.)

Jó megjelenésűek pedig zárt cipőben vannak.

Bocsi, hogy ilyen hosszú lett de rövidebben nem tudtam volna.

Ja és mielőtt írnátok, hogy nem nekem akarnak tetszeni, stb... Oké, de akinek nem áll jól ő igen? :D

Vagy pár éve nekem akartak?

Értitek, ez max odavágni jó de sehogy sem válasz.

Köszi!

ma 20:31
 1/2 anonim ***** válasza:

Én szoktam flipflopban menni, de se kövér, se öreg nem vagyok…

De az tény hogy már jóval kevesebb embert látni így, mint 10-20 éve.

ma 20:51
 2/2 anonim ***** válasza:

Az meg főleg gusztustalan, hogy akinek ronda a lába úgy van vele, hogy hagy látszódjon.

Nem. Leírom helyesen:

Az meg főleg gusztustalan, hogy akinek ronda a lába úgy van vele, hogy leszarja mások véleményét.

Majd ahogy öregszel, rájössz. Én még csak 33 vagyok, de kb. kotrok valami vackot, munkás, poros, vagy véletlenül utcai, tök mindegy, agamra húzom valahogy és megyek benne. Ez nem igénytelenség, csak a teszelgéssel való szakítás. Full retekben is totál jókat beszélgetek csajokkal. Mert a ruhák 95%-át (is) az emberek nem maguknak veszik, hanem a külvilágnak.

ma 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Ápolónők! Munkahelyen (kórházban) a vékony anyagú fehér nadrág alá milyen bugyit szoktatok választani, hogy ne legyen vagy kevésbé legyen...

Szerintetek melyik a legjobb választás? Színben, fehér vagy esetleg testszínű? Fazonban, tanga vagy normál?

Ez mennyire vékony/átlátszó anyagú?

Sima Calvin Klein sportmelltartó. Elvileg bélésmentes.Barátnőmnek lenne amolyan szexi ajándék. Kifejezett cél, hogy kicsit átlátszós, bimbóvillantós legyen.

Alacsonyabb, 178 körüli, vékony férfiak, ti hol veszitek a nadrágot?

Én is hasonló vagyok és nagyon nehéz nem ilyen lötyögőset találni a méretemben. Nem bírom ezt a harisnya stílust sem, de azért álljon már testhez kicsit. Eddig volt egy egészen jól bevált üzlet, viszont a túl sok hormontúltengéses miatt, növelték a kis méretet is.

Mióta jelenti ruházatnál a curvy azt, hogy nagy méretű ahelyett, hogy ívelt, széles csípő, vékony derék?

Ráadásul a curvy méretezés általában 42-es és afelett kezdődik. Nem olyan testalkatra van a mérettáblázat, amiben mondjuk 0.65 a derék-csípő arány, hanem inkább 0.75-0.8-asra. Hasonlóan a nem curvy is, csak ott vannak kisebb méretek is. Hogyan kellene akkor keresnem...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!