Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Svéd klumpa férfinek mennyire...

Svéd klumpa férfinek mennyire elfogadott utcán ?

Figyelt kérdés
[link]

ma 16:36
A kérdező szavazást indított:
Nem jó
Szokatlan
9 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van hasonló, nem érdekel mit mondanak, a régi barátnőm beszélt rá azóta szeretem.
ma 16:43
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem kellene, nem tetszik, de pont leszarom, mi van mások lábán. Mi az, hogy elfogadás? Miben nyilvánul meg, ha valaki nem fogadja el, és miben, ha igen?

Aki nem fogadja el, megjegyzést tesz a haverjának? Ki nem szarja le?

ma 16:52
 3/6 anonim ***** válasza:
41%
Semennyire. Nőies, mint minden utcai papucs.
ma 18:24
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
3. Most már tudom hogy nő vagyok mert én meg Birkenstock papucsot hordok utcán, ugyanúgy mint sok férfi társunk.
ma 19:31
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Kutyát se érdekli, hogy az utcán mi van rajtad. Én is hordok egyébként crocs papucsot ha ellépek a boltba vagy ide-oda, de csak ha 50-60 m-nél nem kell többet egyszerre gyalogolni.
ma 19:56
 6/6 anonim ***** válasza:
0%

4.

Örülök, hogy felvilágosíthattalak.

ma 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Miért elfogadottabb, ha a nő van háztartásbeli alkalmazottként, mint a férfi, a férfinek mindig az élet nehezebb oldalát kell megfognia?

Voltam háztartásbeli alkalmazottként kb fél évig, mikor nem volt munkám és a párom dolgozott így.. Hát jóval könnyebb volt mint rendees munkaviszonyba járni nyolctól négyig dolgozni valahova a munkahelyen állandóan a főnök baromságait hallgatni, tiszta kötöttség volt...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!