Motolady kérdése:
Hogy ha 161-162 cm magas vagyok és 64 kg, valamint 95-100 cm körül van a csípőbőségem és olyan 80-85 cm körül a derekam akkor jó rám a 36-40-es menyasszonyi ruha?
Figyelt kérdés
2011. júl. 16. 11:52
1/2 anonim 

válasza:

válasza:Szerintem az pici lesz, de del kell próbálni.
2/2 anonim 

válasza:

válasza:Ha spanyol ruhát nézel, akkor egészen biztosan.
Nekem az volt és nekem 109 a csípőm, plusz 80 körül van a derekam és a 38-as volt só. De próbáltam la sposát, abból is elég volt a 38-as... Szerintem jó :)
K.
Kapcsolódó kérdések:
Magas lányok! Milyen ruhákat hordtok? (figyeltek arra, hogy a ruha ne nyújtsa az alakotokat? Inkább feszülős vagy bővebb ruhát vesztek fel?
én lány létemre 180 cm vagyok és vékony-normális testalkatom van, 64kg vagyok. :( Farmert nem nagyon találok magamra, de csak trapéz szárút veszek, mert az áll jól, nem akarom, hogy tovább nyújtson.
Mit vegyek fel hétköznaponként, hogy jól nézzek ki, és trendi is legyen a ruha?
. Kb 165cm. Magas 46 kg. ha ez segít
Mi most a divat?
15éves srác vagyok,183cm magas 85kg. Milyen haj, ruha, öltözködés most a divat?
Milyen színű ruha illik hozzám?
Világos? Sötét? Vagy valami élénkebb szín? Szőkésbarna hajam van, zöldes szemem, világos bőröm. Nem vagyok túl magas, és sovány vagyok. Báli ruháról lenne szó.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!