Menyasszonyi ruhát hogy kell befüzni?
Figyelt kérdés
Egyberészes, zipzáros, de füzővel lehet rajta szükíteni. Sajnos fogalmam sincs hogy kell befüzni. Fentről le, vagy lentről fel. Szimplán vagy duplán. Próbálgattuk de valahogy ha megszorítottuk akkor mindig a csípőnél huzta pedig inkább fellül kéne, csak annyira csuszós.2011. aug. 15. 10:51
1/2 anonim 

válasza:

válasza:www.youtube.com/watch?v=tUkPXVkJ8hw
ha ilyen normál fűzős akkor így kell.
2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ de nem ilyenre gondoltam, nem fűzőm van (míder) hanem fűzős egyberészes ruhám. A videóbol semmi nem látszik és angolul meg nem tudok :(
2011. aug. 16. 08:10
Kapcsolódó kérdések:
Kb. mennyibe kerül egy menyasszonyi ruha kölcsönzés szegeden? Szalagavatóra kéne.
Előre is köszönöm a válaszokat.:)
Manapság már csak tűsarkú menyasszonyi cipőt lehet kapni?
Ma néztem szét jó pár üzletben. én magas is vagyok és soha nem hordtam ilyen cipellőt így eléggé imbolygós a járásom benne. nekem max egy 5 centis normál sarkú cipő kellene, de azt mondták az nem elegáns ill. jobb ha megtanulok ilyenben járni mert más úgy sincs. és két...
Kb. mennyibe kerülhet egy Pronovias menyasszonyi ruha bérlése?
Az Ananász Szalon oldalán néztem őket, a legjobban az Adela és a Fantastica tetszik.
36os menyasszonyi ruha az hanyasnak felel meg?
(ilyenekre gonodlok: S,M, L...stb) ill. aki ilyen az kb hány kg és cm?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!