Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Vannak még rajtam kívül kövér...

Vannak még rajtam kívül kövér rockercsajok? Minden helyen a legnagyobb méret max. L-es egy két xl-es is van de az is feszül rajtam.

Figyelt kérdés
Ti hol vesztek felsőt ill. nadrágot?
2011. szept. 3. 00:32
 1/1 anonim ***** válasza:

Nagyon durván el vannak szabva a ruhák manapság!!! Nekem 108-as csípő bőségem és 73-as derekam van :D És sokszor a 40-es nadrág feszül rajtam(az nem tudom, hogy Xl, vagy L vagy micsoda)... Én a New Yorkerben szoktam venni, ott (régebben) viszonylag jók voltak. Igazából az ilyen nagyon pláza helyek nem jók, mert ugyan úgy el van szabva a ruhák zöme. Turikban nézegettél már? Érdemes szerintem, mert ott aztán mindenből van!

Felsőt hát nem tudok mondani neked lelőhelyeket, mert én ugyan nem vagyok a stílusodon belüli, de ilyen Shark meg ilyen helyeken ne próbálkozz. Én ajánlom neked a minőségibb (pl angol használtruhás) turikat, ha eddig nem jártál oda, feltétlen nézz be egy pár ilyen helyre!

Remélem, azért segítettem valamit... :/

2011. szept. 3. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Rockercsajok öltözködése bejön a pasiknak? Lányok-fiúk vegyes válaszokat várok. És maguk a rockercsajok?

(Most arra lennék kíváncsi, hogy főleg a hasonló stílusú fiúknak bejönnek-e? Mondjuk rockosnak értem itt azt higy testhezálló bőrhatású nadrág, rockersmink, kiegészítők, stb...) Kösz a válaszokat :)

Külföldi ruha számozás/méret?

Öcsém londoni oldalról kinézett magának egy nadrágot, de nem ismerjük ezt a fajta számozást:w28, w30, w32, w34, w36, w38, w40? Öcsém mérete L-s,183 cm. Melyik méret felel meg Neki? Válaszokat előre köszönöm.

165 cm-es férfi vagyok és a mindennapokban is szeretnék kicsit elegánsabb lenni, szóval ingeket akarok hordani. Milyen méret való nekem?

Nagyon vékony vagyok és a boltokban 38/39-es a legkisebb, de lóg rajtam meg olyan hülyén áll,gyűrődik. Milyen inget vegyek ?

Az M méret az mediumot jelent, ugye?

Legalábbis én így tudom, azaz "közép", "átlag", "normál"... Akkor miért törekszik mindenki arra, hogy XS méretű legyen?

54-es méret Xl-esnek felel meg?

Egy pulcsit szeretnék venni a barátomnak, kb 100 kg, 188 cm magas. 54-es méretet ajánlottak neki. Ez Xl-esnek felel meg? Köszi!

Ha az Intersportban veszek valamit ajándékba, akkor mennyi ideig lehet visszavinni rossz méret miatt?

Tudom, hogy még messze van Karácsony, de láttam egy nagyon jó ajándéknak valót. Viszont, ha nem lesz jó a méret, december végén már biztos nem cserélik ki :)

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!