Ciki a fila cipő (lent)?
Figyelt kérdés
mindenki lenézi most a filát a táskák miatt. a cipőket is?
pls kort is
16/f
2011. szept. 15. 19:19
1/5 anonim válasza:
A cipőket szerintem nem, a táskát is csak azért, mert hirtelen mindenkinek lett a tesco miatt :D. 16/f
2/5 anonim 

válasza:

válasza:Ugyanúgy vagyok vele, mint az előző. :)
16/L
3/5 anonim 

válasza:

válasza:Nem ciki, dehogyis. Azok a cikik, amiket a tesco akcióban lehet kapni. Ma, a 3 perces lassansétálva hazafelé vezető úton 20-at számoltunk meg, pedig nagyon nem forgalmas, kisvárosban élünk, de minket is elért a fila invázió ;D
5/5 anonim 

válasza:

válasza:Táskát is csak azért szólják le,mert valami gyökér elkezdte facebook-on terjeszteni az igét,hogy húúúú de ciki.
Kapcsolódó kérdések:
Ciki egy 14 éves fiúnak a szandál esküvőre?
Vagy csakis cipőt vehet fel? Tesómról van szó. Szal rózsaszín inge van, szürke mellény és nadrág. és szürke szandált akar felvenni, szürke zoknival. Vagy legyen inkább fekete cipő?
Nagyon ciki ez a cipő?
Farmerszoknyával szeretném felvenni,papucsot sajnos nem tudok húzni,mert kidörzsölte a lábamat,és ez a cipő az egyelten amibe nem fáj a lábam:
Csőszárú farmer sportcipővel ciki?
(Pl nike cipő, nem balerina)
Lányoknak ciki a deszkás cipő? Linkelnétek párat, amik jól néznek ki? _
Nagyon megtetszettek a deszkás cipők, de nem tudom hogy kinéznének-e, mert olyan van rajtam... Lányoknak nem gáz? Vagy olyanok nincsenek is, amik kifejezetten csajosak? 15/L
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!