Ciki egy 14 éves fiúnak a szandál esküvőre? Vagy csakis cipőt vehet fel? Tesómról van szó. Szal rózsaszín inge van, szürke mellény és nadrág. és szürke szandált akar felvenni, szürke zoknival. Vagy legyen inkább fekete cipő?

válasza:ZOKNI SZANDÁL, NEEEEEEEEE!!!
Felejtsük el, ennél gázabb dolog nincs a világon.

válasza:

válasza:szandált zoknival semmi esetre se vegyen fel!!! az totálisan hülyén néz ki és parasztos is (nem csak esküvőre,SEHOVA nem jó a szandál+zokni)
inkább vegyen egy kényelmes fekete v világos félcipőt

válasza:A szandál zoknival eleve nagyon gáz,nemhogy még esküvőre.
Én a fekete alkalmi cipőt tudnám javasolni.
15/L

válasza:A szandált ne!
Először is a szandál nem esküvőre való(fiúknak)
A másik pedig,hogy zoknival nagyon gáz!
Az összeálitás viszont nem rossz,a cipővel biztos jó lesz:)

válasza:

válasza:

válasza:A szandálos emberek korán halnak..
lásd Jézus
Kapcsolódó kérdések:
Szerintem egyáltalán nem nőies.
Szerintem borzalmas.Te kimennel igy az utcara?Nem maga a nadrag rossz szerintem, hanem neki elonytelen.
És egy 46os méretezésű nadrág európai méretbe mennyinek felel meg?
a kék poló inkább sötétebb mint világosabb,a barna meg nem is sötét de nem is világosxD
hello! egy családi eseményre, a két említett ruhadarab adott. felvehetem az elegánsabb fehér szandált és hozzá illő fehér táskát, vagy inkább a kevésbé elegáns, de fekete szandál és táska mellett maradjak? kösz! :)
kiváncsi vagyok mi számít ideálisnak egy átlag csajnál :) amugy ezek nem az én adataim, de valami hasonló, furcsálom hogy ismerősömnek annyi ruhája van, és mnidig újat akar venni, van hogy két három havota egymás után. Azt sem tudom honnét van rá pénze, vagy hely...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!