Egy két gyermekes anyuka felveheti rikító narancssárga színű, f@sznyúl feliratos trikóját?
nagykúrva ez az élet h mindenki mindenkinek beszól, és megnézi milyen színű a haja, miért raszta, miért tetkós, vagy épp piercinges... Ha csaj akko az mér kopasz, ha pasi akko mér ér seggig a haja stb. A 90es évek elején ezért eléggé kinéztek... 28 vagyok, a sulik meg a konzervativ egyetem kiölte belőlem, ezeket mert gyenge voltam és hagytam. Tudod milyen szarul tudom érezni magam néha emiatt? Hagytam magam beleolvadni a szürke egyhangúságba.
Ne engedd, hogy bárki is alakítsa a te kis világod... Mindig azt viseld ami személyednek legjobban tetszik, és amivel nem vagy elégedett azon változtass... ez őszinte tanács.
ez hülyeség sztem
nem attól vagy egyéni h pirszinged van hupikék hajad meg f@äsznyúl feliratú a pólód.
ilyenje bárkinek lehet, egyénisége viszont nem. a környezetemből az általam legegyénibbnek tartott emberek nem voltak se punkok, se rockerek, se emók, se ilyesmik. önmaguk voltak, és normális cuccokat hordtak. tapasztalataim szerint azok hordanak ilyen cuccokat, akik semmi mással nem tudnk kitűnbi.
a kérdezőnek: itt nem másokról van szó, hanem a gyerekeidről. ne tanulják már azt, hogy ez a beszéd természetes... másoknak tényleg nincs belaeszólási joguk, de ha a gyerekeid ezt tanulják, attól még nem lesz szebb és elfogadóbb a világ. én elbújtam volna szégyenemben elsőben, ha anyám ilyen pólót hordott volna, már bocs. szóval ha a gyerekeid nélkül vagy, viseld, de nehogy már ők lássák. neked pont az lenne a feladatod, hogy vmennyire megóvd ezektől a dolgoktól, és nem még jobban rájátszani. otthonkán meg f@sznyúl pólón kívül biztos van még más ruhád is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!