Manapság már igazából nincs divat?
Én azt mondom, hogy ahol:
-a b*zi divatos ( nem a melegekre gondolok, hanem a SWAG-ekre meg mikre )
-a normális ember gyökér meg ízléstelen
-a fiúk körében a rózsaszín meg a lila pulcsi és póló a divat
-a lányok körében a ( minél hamarabbi ) szex
-mindkét nemben, de főként lányoknál az EMO-a divat
Az nem normális és nem divat. Lehet csak azért, mert Én vagyok régimódi ( az öltöny, az 1920-as, '30-as éveket szeretem ), de aez akkor sem lehet normális.
A nagyobb kínálat nem egyenlő azzal, hogy nincs divat. Divat mindig is volt és mindig is lesz, de megadják arra is a lehetőséget, hogy ha nem szeretnéd, ne kövesd.
(Kivéve egy dologban, ami nagyon bosszant: minden blúz átlátszó! Én nem szeretném, ha mindenki látná a melltartómat, de egyszerűen lehetetlen nem átlátszó, csinos blúzt találni.)
És jön a kérdés: melyik agyhalott gyökér EMO-s, SWAG vagy YOLO, stb. értékelte le az én EGYÉNI és SZEMÉLYES véleményem. Melyik Őfenségét sértettem meg?
Mintha annyira érdekelne 1: ezek véleménye; 2: a GYK-s értékelés, ahol a helyes válasz gombja sok embernek = a LIKE gombbal. Nem a válasz minősége, hanem az őszinteségem miatt vagyok 60%-os.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!