Mit tegyek, hogy a trikóm ne tudjon felcsúszni?
Figyelt kérdés
Néha, ha hidegebb van, a pólóm alá trikó is kerül. De hiába tűröm be, rendszeresen felcsúszik és így szinte funkcióját veszti, mert pont a derekamnál nem véd. Mit csináljak?2014. máj. 12. 13:22
1/11 anonim válasza:
Vegyél olyan trikót vagy felsőt ami bodysuit.
2/11 A kérdező kommentje:
Az milyen?
2014. máj. 12. 13:31
3/11 anonim válasza:
4/11 anonim válasza:
Fejtsd meg, hogy mitől csúszik fel!
Túl rövid?
Vagy túlságosan feszül és felpöndörödik a hasadon?
Én hosszú és lehetőleg nem sztreccs topot hordok, és behúzom a harisnyába (szoknyánál) vagy a bugyiba.
5/11 A kérdező kommentje:
13:44
Húúúúú, ez mennyire jóóóóó! Köszönöm, be fogok szerezni néhány ilyet.
2014. máj. 14. 17:48
6/11 anonim válasza:
A hippsy is ugyanúgy felcsúszik.
8/11 anonim válasza:
Jó addig, amíg nem kell menned pisilni. :D
Persze van alul kapcsos is, de az kényelmetlen.
9/11 anonim válasza:
Mindegyik alul kapcsos és egyáltalán nem kényelmetlen. Egy nagyon vékony patent van az alján, ráadásul nem is olyan helyen, ahol zavarna és jól be van ágyazva az anyagba, mégcsak nem is érezni.
10/11 anonim válasza:
Akkor biztos Borsószem hercegkisasszony lehetek, mert én még kényelmeset nem találtam, csak olyanból, amin NINCS alul kapocs (mert létezik), de az meg nem praktikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!