Mit gondoltok arrol, ha?
Figyelt kérdés
egy csajnak van vagy 25 kepe facebookon, de szinte az osszes kepen mas ruha van rajta, amit utana talan 1x vesz fel, jol megbamuljak az emberek, hogy mennyire ki van rittyentve, majd csak oda veszi fel, ahol tudja, hogy nem fog fenykep keszulni rola, es a falubeli emberek nem fogjak rajta latni?2014. máj. 15. 12:15
1/5 anonim válasza:
Mindenkinek a saját dolga, hogy hordja-e a ruháit vagy sem... Nekem is rengeteg áll a szekrényben, mégsem szabadulok meg tőlük, mert ,,valahova majdcsak jó lesz."
De ezt nem értem, hogy miért csak oda veszi fel a facebook-képeken szereplő ruháit, ahol nem fog kép készülni róla...???
2/5 A kérdező kommentje:
Nekem azt mondta, hogy azert, mert nem szeretne, hogyha 1 ruhaban 2x lenne kepe a facebookon. Tehat ha tudja, hogy buliba fog menni(es ott azert mindig keszul az emberrol kep, vagy elotte csinalnak a csajokkal), akkor vesz maganak uj ruhat, uj cipot, esetleg uj taskat, ekszereket...
2014. máj. 15. 12:27
3/5 anonim válasza:
azt hogy a falubeliek régimódiak és irigyek
4/5 anonim válasza:
mondjuk az ismerősöd meg sznob
meg valamiért kisebbrendüségi komplexusa is van
5/5 anonim válasza:
Kb letojom, hogy ki miben van fbon, tök nem érdekel. Azt se tudom, hogy rajtam milyen ruha van az egyes képeken, nem hogy mások miben vannak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!