A triangl hivatalos honlapján kívül honann tudnék még ilyen bikinit rendelni?
Figyelt kérdés
2014. jún. 3. 18:46
2/2 anonim válasza:
Ebay vagy aliexpress, de mi ebayen nagyon olcsón rendeltük és nem az eredeti márkát küldték. Az alsó rész csak egy réteg vastag.
Kapcsolódó kérdések:
A hivatalos Levi's márkaboltban vásárolt farmerok (többféle is! ) miért nem bírják 2-3 évnél tovább - NEM napi használat mellett sem?
Kikopnak mindenhol, bolyhosodnak stb. A külföldi boltokban vásároltakkal is ez történik?
Milyen színü-állású ruha illik egy vilâgos börü, hoszu fekete hajú, magas csajhoz? Jövö hétvégére lakodalomba vagyok hivatalos egy elég puccos családhoz.
Kb 173 magas vagyok és kb 65 kg. Elég vsstagak a lábaim szerintem. Általában sötétebb harisnyákat választok ruhákhoz csak sajnos egy világosabb ruhához nem nagyon illene....
A cicinacinak mi a hivatalos elnevezése? Milyen nadrág? Vagy mi?
és milyen anyagnak is nevezik amiből készül ?
A converse hivatalos oldala szállít ide?
ez lenne az: és elég olcsóak a cipők, de nem tudom, hogy ide is kihozza-e a cipőket. a vásárlásnál az államnál lehet ilyet választani: AP, AE, AA. ezek mit jelentenek, valaki légyszi segítsen
Valaki rendelt már a victoria's secret hivatalos oldaláról?
Szállítanak magyarországra? Kb mennyi a postaköltség?
Angliából szeretnék eredeti focimezt rendelni. Mennyire tér el a méretezés a hazai méretektől?
a Liverpool oldaláról szeretnék rendelni. Itthon szinte mindenből M méretet hordok. 177 cm és 77 kg vagyok.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!