Budapesten hol van a legjobb ill. legnagyobb használt ruhabolt?
Figyelt kérdés
2014. jún. 19. 11:27
1/2 anonim 

válasza:

válasza:A legnagyobb: Rákóczi úti Háda
Én a hádától rosszul vagyok, így a legjobb: Arany17 nevű hely, Arany J. utca (V. ker.)
2/2 anonim 

válasza:

válasza:A Bosnyák térnél lévő Háda nagyobb, és olcsóbb is.
Kapcsolódó kérdések:
Használt ruha és játékboltnak szeretnék valami jó nevet. Ötleteket várok, tudtok javasolni jó neveket?
70%-ban ruhákat, 30%-ban játékokat, kiegészítőket árusítok majd. Ilyesmire gondoltam, hogy ruhatenger-játéksziget, és valami jó kis kalózos cégért készíttetni egy grafikussal. milyen frappáns nevet adnátok egy ilyen boltnak?
Hogyan tudok betársulni egy működő használt ruha üzletbe? Milyen végzettség kell hozzá? (vendéglátóim van)
Az ismerősöm csinált egy 2. használt ruha boltot és szó van arról, hogy ebbe a 2. -ba esetleg betársulnék. Az 1. boltját, mint Kft üzemelteti, de azt mondta a 2. bolthoz viszont alapítanunk kellene egy Bt-t. Szeretném a tanácsotokat kérni, ha bele is megyek mire kell...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!