Light In The Box-ról rendelt már valaki? Tapasztalatok? Csak mert nagyon kamusnak tűnnek.
Rendelt termék mellett van egy olyan, hogy hibás csomag jelentése. Ott lehet angol agy kínai nyelven kérdezni. Kapsz egy nyomtatványt és azzal kell küldeni "egyesült királyságbeli raktárba" 14 nap után nem lehet visszaküldeni. Ha útközben elveszik vagy sérül akkor buktad az egészet.
Szerintem add el valakinek és könyveld el, hogy ez tanulópénz volt.
Kapcsolódó kérdések:
nagyon gondolkozok , h vegyek-e egy olyan cipőt, mert gyakran fáj a talpam, főleg ha sokat kell gyalogolni..de a memóriahab egy idő után nem zsugorodik össze és ezáltal a cipő nem veszti el a funkcióját? valakinek van iylen cipője?
Igazából menyasszonyi ruhákat nézegettem, de nem merek rendelni. Kíváncsi lennék véleményekre, tapasztalatokra... Csábító az ár, de nem tudom be merjem e vállalni?
Vettem egy cipőt(hát nem olcsón...) ami pont a méretem és mikor először próbáltam fel nagyon kényelmes volt és éreztem hogy rendesen tartja a lábam. Viszont kb 2 óra hordás után elkezd fájni oldalt a lábam(a kis lábujjam mögött/mellett). Próbálkoztam már azzal hogy...
Velemenyek, tapasztalatok? 21L
nekem E-F-es mellem van és ugye mindenképpen merevítős kéne,szerintetek melyik lenne a legjobb?Legjobb tartást melyik adná? rendeltetek már?mennyire reálisak a méretek?
Megtetszettek azok a farmerek,amiken van egy kis kiszakítás,nem túl nagy lyuk,vettem is egyet,mennyi ezeknek a várható élettartama?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!