válasza:Nekem az első jobban tetszik.
A másodikat a szegecsek miatt inkább csak vagányabb szettekhez tudom elképzelni...

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nagyjából így néz ki a kabát: Kikötésem csak annyi lenne, hogy fekete legyen és elég nagy ahhoz, hogy iskolatáskaként is funkcionáljon.
3 éves táskám utódját keresem, amiben cipelhetem a holmijaimat. Könyv, füzet, pulcsi, ilyen cuccokat szoktam pakolni bele, szóval fontos szempont, hogy bírjon 1-2 kg-t.A következő táskákat szemeltem ki:1.) A kép amúgy csalóka, mert ennyire nincsen tartása a táskának,...
Ilyesmi táskát néztem ki magamnak: Mióta az eszemet tudom nagyon szeretem a bordó színt, és a táska is tetszik ebben a színben. De most elgondolkodtam, vajon nem lenne e érdemesebb feketében venni: Ti melyiket választanátok? Ha mondjuk a kedvenc színetekről lenne...
Sulistáska kellene, válltáska/ oldaltáska. Lehetőleg olcsó. Márka mindegy (nike,puma,adidas, stb..) linket küldjetek. Köszönöm. :)
Nekem a legfontosabb, hogy szép legyen, pakolhatós, tehát viszonylag nagy. Ha egyik sem, azt is elfogadom.1.ezt csak barnában, katt. a kis barna négyzetre 2. 3. 4. 5. Köszönöm.
Szerintetek?:)14L
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!