Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Melyik zletekbe lehet visszavi...

Melyik zletekbe lehet visszavinni a ruhakat par hordas utan? Bershkan stradin pull and beeren kívül?

Figyelt kérdés
2014. júl. 11. 23:41
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

A Converse cipőm belseje a kislábujjamnál kezdd kikopni. Érdemes lenne visszavinni a boltba?

Esetleg másnál is van/volt ilyen próbléma? Mit csináltatok vele.

A C&A-ba nadrágot meddig lehet visszavinni?

A blokkon az van, hogy 4 hétig, ha leértékelt akkor 1 hétig. Na most minek számít az ami nem volt leértékelve de 20% kedvezményes kuponnal lett megvásárolva? 4 hét vagy 1 hét?

Hádába lehet ruhát visszavinni?

Ez volt éltetem első Hádázása,vettem egy 38-as bőrdzsekit,de nagy rám.Sokan voltak és nem volt időm,ezért csak belebújtam gyorsan,és most nem tudok vele mit kezdeni.Még megvan a blokk,meg az árucimke rajta,vissza lehet egyáltalán vinni,vagy becserélni,valami?

Szoktatok visszavinni ruhákat a boltokba1 hordas utan?

Ugy mint az éjjel nappal budapestben a szőke csaj?

Kicsi ráma cipő! Nem lehet már visszavinni. Mit csináljak?

36,5-ös a lábam, 37-es cipőket hordok. vettem egy tornacsukát, ami jónak tűnt de hosszabb távú viselése után kiderült h kicsi rám, fél számmal kéne nagyobbnak lennie és akkor jó lenne.... Lehetséges hogy tágul majd egy kicsit a cipő?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!